Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
36 US$
View deal
Gratis annuleren tot 17/04/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
36 US$
View deal
Gratis annuleren tot 18/04/21
Agoda.com
36 US$
34 US$
View deal
BESPAAR 2 US$
Expedia.com36 US$
FindHotel36 US$
eDreams36 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (321)
Beoordelingen filteren
321 resultaten
Waardering van reizigers
198
80
29
8
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
198
80
29
8
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 321 beoordelingen
Beoordeeld op 21 november 2017 via mobiele applicatie

We hadden een huisje aan het zwembad met een super mooie buiten badkamer! Alles netjes verzorgd, ontbijt a la Carte
Ze hebben ook het vervoer van en naar de luchthaven goed geregeld ! We hadden alleen weinig contact met personeel en eigenaars omdat we denk ik ook niet gedoken hebben en veel zelf geregeld .

Wel een aanrader!

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank EllenT1350
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2017 via mobiele applicatie

3 nachten geboekt in dit hotel.
In vergelijking met andere hotels is dit te duur voor wat het is. Kamers zijn dik ok maar het ontbijt is a la carte en stelt weinig voor. Als je iets extra wilt betaal je hiervoor een supplement, ook is er maar 1 koffie inbegrepen per persoon.
WiFi is een ramp.
S’Nachts veel lawaai van feestjes in de buurt.

Datum van verblijf: november 2017
Bedank 850kristofb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2017 via mobiele applicatie

Super verblijf gehad. Ontbijt was heerlijk, zwembad is geweldig en de kamers zijn mooi en groot. Wij hebben 1x een duikdag gedaan. Vriendelijk personeel en ze willen je overal mee helpen. Alles is netjes en schoon. Als je naar gili t gaat, moet je absoluut naar manta dive resort gaan.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marijnv1990
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2017

Enorm goed op alle vlakken, Goede Duik faciliteiten en een ervaren en professioneel team (ieder type duiker), mooie huisjes met voldoende faciliteiten welke dagelijks meer dan goed worden onderhouden. Vriendelijk personeel en alle hulp (Thanks Ann and Bob) bij eens door ons ervaren calamiteit (fast boat was defect) alles goed geregeld tegen een meer dan redelijke prijs. Echte aanrader. Wij zijn hier 7 dagen geweest met 3 stellen (23-50)

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bart W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2017 via mobiele applicatie

Resort is er fijn, mooi en goedverzorgd. M'n PADI gehaald bij een Nederlandse Duikinstructrice (Sabia van Hout). Een absolute aanrader mocht je van duiken houden, of het eens willen proberen! Je krijgt duidelijke uitleg, kan je tijd nemen en maakt mooie duiken. Tijdens de duik een paar keer haaien (doen niks) gezien, dat is toch wel erg gaaf!

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sven v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken