Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 241
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 04/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
Vibra Hotels
US$ 210
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 234
PricelineUS$ 241
Agoda.comUS$ 272
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (998)
Beoordelingen filteren
999 resultaten
Waardering van reizigers
313
315
207
95
69
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
313
315
207
95
69
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 999 beoordelingen
Beoordeeld op 20 mei 2019 via mobiele applicatie

Een fantastisch gelegen hotel net naast de oude stad , dichtbij de winkelstraten. Parkeren met de huurauto is op puur gelukmaar op het einde van de straat is er een dag en nacht bewaakte parking 1€/u...Bij ons waren ze de Boulevard nog aan het aanleggen waardoor we niet buiten konden ontbijten ,op zich niet erg... Maar vooral het personeel was uiterst vriendelijk en enorm behulpzaam waarvoor dank: Belén!!!!! We kregen zelfs een fles cava op mijn vriendin haar verjaardag....We hebben genoten: van de rust en de zee

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank AnB332
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Roxana-ElenaGps, Gerente van Hotel Vibra Maritimo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for choosing our Maritimo Hotel for your holidays and for taking time to explain your opinion with all users on Tripadvisor website.

We are pleased to hear that we were able to exceed your expectations and that you enjoyed of the wonderful location, between the city and the sea, in Figueretas beach.

We appreciate your nice words about the staff, this kind of the motivation you gave us, help us to keep on improving our services in our establishment.

We would be happy to have you back as a guest on your next vacation in Playasol Hotel Group.

Best Regards,
Roxana Jeder
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2018

Prima hotel voor een midweek Ibiza, op loopafstand van ibiza stad (ongeveer tien minuten). Kwamen vroeg aan bij dit hotel, dus konden helaas niet gelijk in onze kamer, maar onze spullen konden we wel al kwijt in een apart afgesloten kamer! Dus was prima om er gelijk op uit te trekken. Aan de boulevard van Figuretas zijn er een aantal leuke restaurants voor een goed ontbijt, lunch en diner!
De hotel kamer was ruim opgezet met een ruime badkamer, beetje gedateerd maar gezien de kosten wat we moesten betalen mag je ook niet super de luxe verwachten. het was schoon en van alles voorzien. Ruim en heerlijk Bed, een ruim balkon, met twee stoeltjes en tafel met prachtig uitzicht over de middelandse zee ....
Ontbijt was simpel maar wel goed, lekkere broodjes brood roosteren, gebakken ei spek van alles wat en constant aangevuld, oke geen verse jus! (sommige ochtenden wel trouwens) Koffie genoeg en goed!
Nee al bij al een hotel om terug te komen, ook al waren de muren niet super dik! och ja als dat alles is? Ik kan geen cijfer geven maar dan zou het een 8 zijn!

Kamertip: Hoger dan niveau 3 in ieder geval
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Mario M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco F, Gerente van Hotel Vibra Maritimo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 maart 2019
Google-vertaling

Dear Mario,

Thank you very much for sharing your feedback with us and all Tripadvisor users.

We are pleased to read your nice and complete review about your stay and to know that you could enjoy your time in Ibiza staying at Playasol Maritimo Hotel.

Mario, we would like to welcome you back in your next visit to Ibiza. It would be our pleasure.

Best Regards,
Francisco Fraile.
Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2018 via mobiele applicatie

Erg vriendelijk personeel en een erg schoon hotel. In dit hotel is alleen een binnenzwembad. Het hotel aan de overkant van de straat is van dezelfde organisatie en daar konden wij gebruik maken van het buitenbad. Erg leuke bediening bij het zwembad.
Het inbijt was van alles voorzien, zelfs soya mogelijkheden en vers fruit.
Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank maxgJ167KE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco F, Gerente van Hotel Vibra Maritimo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018
Google-vertaling

Dear Max,

Thank you very much for your lovely feedback written on Tripadvisor.

We are deeply glad to see we could satisfy you with our hotel service, highlighting cleanliness, hotel staff and complete breakfast.

Thank you again for your recommendation and it will be our pleasure to welcome you back if you decide to return.

Kind Regards,
Francisco Fraile.
Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 maart 2018

Groot zonnig balkon,
excellent ontbijt,
zeer aangenaam personeel (receptie en cleaningsercvice),
bike rental, comfortabele bedden/matrassen,
propere bedden, (bad-)kamer.
Receptie in het middelstel 3de level op straathoogte,
Restaurant met terras op niveau 0, zeeniveau met zee-strandzicht (terras enkel open tijdens seizoen).
Enkele supermarketen en restaurants ook enkel tijdens seizoen geopend.
Informatiebrochure met wandel- en fietstrails alsook tips voor trips etc ligt op de balie bij de receptie.
Wireless internet enkel toegankelijk mits e-mailregistratie.
Badkamer, zeker toiletgedeelte wat krap ingedeeld

Kamertip: Kamer 510 was zo goed als 100% naar wens
Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank landoftheliving
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco F, Gerente van Hotel Vibra Maritimo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to write your lovely feedback about your stay at Playasol Maritimo Hotel.

We are deeply glad to know we could satisfy you during your stay with us and breakfast, terrace and comfortable beds in your room, cleanliness and hotel staff were to your liking.

We would like to welcome you back in your next stay in Ibiza.

Kind Regards,
Francisco Fraile.
Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2018

Het is een fijn hotel met heerlijke bedden en gratis kluisje.boek bij voorkeur zeezicht. Het enige nadeel is de trap langs het hotel ivm mijn hart.maar toch ga ik volgende keer weer naar dit hotel fijn personeel en lekker ontbijt dan kan je ook buiten eten en via deze zaal de promenade op.dus niet met de trap.

Kamertip: Zeezicht bovenste etage
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank danusiab2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco F, Gerente van Hotel Vibra Maritimo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2018
Google-vertaling

Dear Danusia,

We deeply appreciate that you took the time to write on Tripadvisor your feedback about your stay at Playasol Maritimo Hotel.

We are glad you liked our welcoming present, breakfast, the sea view with comfortable beds and the free safe in the room.

For all the staff is a pleasure you liked our service and would like to welcome you back soon.

Kind Regards,
Francisco Fraile.
Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken