Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
15 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 389
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Vibra Hotels
US$ 334
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 323
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 345
Hotels.comUS$ 345
HurbUS$ 395
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.345)
Beoordelingen filteren
1.345 resultaten
Waardering van reizigers
595
442
174
61
73
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
595
442
174
61
73
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.345 beoordelingen
Beoordeeld op 30 september 2021

Wij zijn zeer tevreden over ons 5 daags verblijf in dit hotel.. het was super schoon super service en zou hier zeker terugkomen. Het is dicht bij het centrum en alle benodigheden. Het ontbijt was helemaal prima..

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank miloudip
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Patricia Natherova, Director General van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2021

Beste klant,

Hartelijk dank voor het delen van deze vriendelijke woorden. We zijn blij om te weten dat de nabijheid van Ibiza of het gevarieerde ontbijt aan uw verwachtingen hebben voldaan. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in ons etablissement.

een hartelijke groet

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2021

Vacay! Heerlijk verblijf! Very Nice hotel! Echt een aanrader! Het ligt centraal en je bent binnen 10 minuten in Ibiza stad. De appartementen zijn school en groot. Hier kun je makkelijk met drie mensen verblijven. Het ontbijt was erg gevarieerd en goed verzorgd! ✈️✈️✈️ Tot de volgende keer!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank S279CFmichellev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Patricia Natherova, Director General van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2021

Beste gast, Allereerst bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen met andere Tripadvisor-gebruikers. We zijn blij om te weten dat de ligging van het hotel ten opzichte van het strand en Ibiza-stad naar wens is geweest. Ook vinden we het fijn om te weten dat het ontbijt aan uw verwachtingen heeft voldaan. We proberen een gevarieerd ontbijt aan te bieden met de beste kwaliteit.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij uw volgende verblijf op het eiland.

een hartelijke groet

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2021

Hoi mijn is Linda en sliep op een logeerbed. Die lag helemaal niet fijn. Kom ik dezelfde avond in het hotel en er stond een compleet nieuw bed.Echt super geregeld. TOP! Ontbijt is ook goed. We hebben een fijn verblijf gehad.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank lindasM9909LF
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Patricia Natherova, Director General van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2021

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw opmerking, we zijn blij dat u een aangenaam verblijf in ons hotel heeft gehad en we zullen uw mooie woorden overbrengen aan het hotelpersoneel. We hopen je weer te zien. Wij blijven tot uw beschikking voor alle informatie of vragen die u heeft.

een hartelijke groet

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2021

Het is een mooi hotel, gelegen tegen Figueretas. De locatie is super. Je bent zo in Ibiza stad en Dalt Vila.
We hebben super mooi zeezicht. Het personeel is heel vriendelijk. Ze helpen bij alles. Het ontbijt is uitgebreid en lekker! Kortom Top!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank H6502JHwendym
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Patricia Natherova, Director General van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2021

Beste gast,

Bedankt voor het delen van uw mening met andere Tripadvisor-gebruikers. We zijn blij om te weten dat de nabijheid van Ibiza, het heerlijke ontbijt of het prachtige uitzicht op zee uw vakantie tot een mooie herinnering hebben gemaakt. Tot slot wil ik u laten weten dat we uw mening zullen delen met alle hotelmedewerkers, omdat dit de beste manier is om hen te motiveren om te blijven verbeteren.

een hartelijke groet

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2021

Wij hebben een week in jabeque gezeten en het was echt allemaal goed geregeld. Het bed in de woonkamer lag niet zo lekker en toen hebben ze er een ander bed neergezet. Het is ook dichtbij Ibiza stad. Je loopt zo de boulevard op. Ontbijt is ook prima. Mensen bij receptie zijn ook heel vriendelijk. Aanrader dus voor een weekje Ibiza

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Degreefe
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Patricia Natherova, Director General van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2021

Beste gast,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening met ons.

We zijn blij om te weten dat het gevarieerde ontbijt of de nabijheid van Ibiza-stad u heeft bevallen. Tot slot willen we dat u weet dat we uw mening zullen delen met de medewerkers om ons te helpen blijven verbeteren.

een hartelijke groet

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken