Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.329)
Beoordelingen filteren
1.332 resultaten
Waardering van reizigers
586
441
174
61
70
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
586
441
174
61
70
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 1.332 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juli 2019

We kozen het hotel vooral uit vanwege de mooie foto's op de website. In het echt zag het er ook zo uit. Ee n3-persoonsappartement met goede bedden, ook de slaapbank. De Wifi was niet zo goed en de pasjes om de deur open te maken weigerden regelmatig. Dit werd echter met een glimlach opgelost. Elke dag schone handdoeken en ook de lege flessen werden opgeruimd.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Jeanet K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco F, Gerente van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2019
Google-vertaling

Dear Jeanet,

First of all, we would like to thank you for sharing with other TripAdvisor users your experience in Aparthotel Playasol Jabeque Soul.

We are working every day with the same goal, make our guest feel an incredible experience and comments like yours helps us so much, thank you for your positive review.

Once again, all the team thanks you for sharing your experience and we expect to see you again in your next visit to Ibiza.

Best regards,
Francisco Fraile.
Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2019

goed hotel met prima appartement met mooi uitzicht, werd elke dag goed schoongemaakt en nieuwe handdoeken, wel veel lawaai in avond van restaurantjes aan de overkant en langslopende schreeuwende mensen.

Datum van verblijf: juni 2019
2  Bedank beverbeek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco F, Gerente van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your time sharing a review about your stay and also for choosing us during your time In Ibiza. Your review helps us to improve our service.

We are deeply glad to see you enjoyed the hotel and consider it has good cleaning service and nice views. On the other hand, we are sorry to hear that there were so much noise outside on the sreet in the evening hours, that is something we can not controll at all but next time don't hesitate to go to the front desk for an alternative room. Thanks a lot for your review and hopefully we can welcome you back soon.

Best Regards,
Francisco Fraile.
Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 mei 2019 via mobiele applicatie

Het hotel is in de basis goed! Alles was schoon en netjes. alleen het restaurant gedeelte (buffet) viel erg tegen.. niet gevarieerd en koud. Ook was in onze ogen het restaurant personeel meer gefocust op de Spaanse gasten dan andere gasten.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank svenderweduwen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco F, Gerente van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2019
Google-vertaling

Dear Sven,

First of all we want to thank you for sharing you experience with us about your recent visit to Aparthotel Playasol Jabeque Soul.

We are sorry to hear that we were unable to accomplish your full satisfaction with our food and beverage service and we would like to offer you an apology for the inconvenience you had during your stay.

Your comments will be taken into consideration in order to keep improving each guest´s experience. If we have known the problem before we have been able to find a solution while you were here. I assure you that we treat each guest equally being that our main goal.

Best regards and our sincere apologies,
Francisco Fraile.
Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2019 via mobiele applicatie

Stja waar zal ik beginnen..
Het hotel oogt mooi en verzorgd van de buitenkant maar binnen moeten de puntjes nog even op de i worden gezet.

Zwembad wordt niet al te best schoongemaakt en ligt vol zand en viezigheid. De kamers zijn niet schoon en beddengoed en handdoeken zaten vaak onder de vlekken.

Het ontbijt viel reuze tegen en is niet praktisch ingedeeld. Het brood en bestek ligt in de ene zaal en het beleg en de borden in de andere zaal. Het avond eten hadden wij tevens bij ons verblijf geboekt maar hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. De reden hiervoor is dat je pas om 20:00 uur toegang hebt tot het restaurant (wanneer je met kids reist is dit best laat). Over het algemeen in Spanje kan je vanaf 18:30 gebruik maken van het diner.

De luxere ligbedden zijn alleen beschikbaar tegen een betaling van € 25,- dmv. consumpties te machtigen aan de bar. De prijzen in het hotel en aan de bar zijn dubbel zo hoog als in Ibiza stad dus drankjes etc. kan je het best zelf mee nemen uit de supermarkt.

Ligging hotel best afgelegen! Alles moet bijna met de taxi.

Pluspunt van het verblijf het personeel bij de receptie en het uitzicht vanaf het balkon.

Voor ons zeker geen tweede keer!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank SelNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco F, Gerente van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your review with all Tripadvisor users. Your honest opinion helps us to improve our hotel services.

We deeply regret we could not meet your needs during your stay with us and we want to apologize for it. We would like to explain that the eight balinese beds have minimum consumption at bar but all the sunbeds are free of charge. It would have been very good to let reception (24 hours available) know all the issues during¨your stay and we would have found a straight solution, but once again our sincere apologies.

We take this oportunity to remind that Playasol Ibiza Hotels has several establishments on the island of Ibiza where we are sure we will able to provide the best service you deserve.

Best Regards,
Francisco Fraile.
Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2018 via mobiele applicatie

Ligging: Aparthotel 2,5 km lopen van Oude deel Ibiza stad (15-20 minuten). Route naar stad over boulevard van Ibiza stad.
Parkeren: Parkeer niet in hotel (20 euro per dag), maar parkeer gratis langs 1 van de zijstraatjes. Hier is altijd wel ergens plek.
Zwembad: Dit hotel ligt als een van de weinigen direct aan zee. 2 pooltafels. Meerdere mooie buitenzwembaden (geen zoutwater) direct aan zee. Groot genoeg om baantjes te trekken, en kids mogen hier lekker duiken en springen. Geen mooi strand hier. Zwemmen in zee dus elders op eiland.
Kamers: appartement heeft badkamer (bad), keuken met koelkast, terras met uitzicht op zee, slaapkamer met 2 1-persoonsbedden, en in de woonkamer een 1-persoonsbed en een slaapbank. Kamers wat verouderd. Kluis 10 euro borg. Elke dag worden 8 nieuwe handdoeken verzorgd. Dagelijks wordt schoon gemaakt.
Ontbijt: in lawaaierige ongezellige ontbijtzaal. Echter, ontbijt is uitgebreid en koffie goed.
Kortom, prima aparthotel voor gezin op ibiza. Prijs-kwaliteit zeer goed.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank EdwinJ976
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco F, Gerente van Aparthotel Vibra Jabeque Soul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2019
Google-vertaling

Dear Edwin,

We are glad to hear you enjoyed your time with us.

Thank you for taking a few minutes to write your impression of our hotel and share your experience with other fellow travelers.

Also thank you for choosing the Aparthotel Jabeque Soul for your holidays and we apologize for the fact that you maybe didn´t enjoy our breakfast place, but would like you to know that we give much value to any suggestion or advice that our customers provide us.

We would love to welcome you in the near future. Please, don't hesitate to contact us next time you visit the city.

Best regards,
Francisco Fraile
Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken