Thal S

Fantastisch

Beoordeling van Kipriotis Maris Suites
5,0 van 5 bollen14 sep 2023 beoordeeld
Wij hebben een geweldige vakantie gehad van 12 dagen. Het eten was elke dag gevarieerd en ontzettend lekker. Bepaalde recensies kloppen dus niet.
Hygiëne is goed en het personeel is vriendelijk.

Wij waren samen met vrienden hier. Wij kregen eerst een kamer hoger gelegen op het resort. Gezien de zwangerschap van onze vriendin niet heel wenselijk. Zonder moeilijkheden kregen zij en zelfs wij een andere, betere kamer.

Zeker een aanrader! En wij zullen zeker nog eens terug komen.
Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Bezocht met vrienden
Gereageerd 14 sep 2023
Dear Respected Guests,

We are grateful that you chose Maris Suites for your stay and took the time to leave us such an insightful review.

We are overjoyed to learn that you ultimately enjoyed your stay here and that all amenities and services met your needs.

Life is 90% how quickly we respond to events and 10% what happens to us.We appreciate the opportunity to respond immediately to the information you provided.

In order to make your summer vacation days even more unforgettable, it would be our pleasure to accommodate you once more.Please don't hesitate to get in touch with us in advance so that we can plan your room assignment together.

Warm regards,
0.2 km van Kipriotis Maris Suites
0.6 km van Kipriotis Maris Suites
Meer hotels in Psalidi bekijken
Beoordeeld op 8 september 2023

Wij snappen het gezeur totaal niet.
Super hotel, fantastisch lieve mensen en heel zorgzaam en meegaand. Eten is gevarieerd. Hygiëne is goed en iedereen werkt hard voor een goed en leuk verblijf! Zeker een aanrader!

De hotelmanager doet er alles aan om samen met haar team iedereen naar tevredenheid te bedienen. Wij kregen eerst een kamer hoger gelegen op het resort. Gezien de zwangerschap van mijn vriendin niet heel wenselijk. Zonder moeilijkheden kregen wij en zelfs onze vrienden een andere, betere kamer. Ontzettend gastvrij en meedenkend. Na een dag strand bleek onze kamer ook nog eens versierd met slingers en een lint voor mijn vriendin haar zwangerschap. Super attent!!

Datum van verblijf: september 2023
Kipriotis Maris Suites, General Manager van Kipriotis Maris Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2023

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to upload your great feedback.

Your kind comments regarding the attentiveness and the professionalism of the hotel's staff are warmly welcomed from the entire team of Maris.

We wish you and your friends all the best .We hope to have the chance to welcome in the future the new member of your family .

Warm regards,

Beoordeeld op 12 juli 2023

Het eten is fantastisch, vooral de bediening onder leiding van Fotini is zo gedreven. De manager Lena zorgt dat je aan nets ontbreekt. Mooie ligging, goed animatieteam. Kortom het was een perfect verblijf.

Kamertip: Neem waterschoentjes mee voor in de zee.
Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde alleen
Kipriotis Maris Suites, General Manager van Kipriotis Maris Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juli 2023

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your insights from your experience at Hotel, we very much appreciate your feedback.

We are delighted that you felt well-taken care of during your stay and look forward to having you with us again in the near future.

Kind regards,

Beoordeeld op 9 september 2022 via mobiele applicatie

Om het zo bondig mogelijk te houden:
Wij hebben in dit hotel goed geslapen, heerlijk gegeten en werden hier super vriendelijk ontvangen.
De verhouding prijs/kwaliteit zit helemaal goed.
Het strand is vlakbij, en ook het grote zwembad zal menig waterrat kunnen bekoren.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 15 augustus 2022 via mobiele applicatie

Wat een geweldige vakantie hebben wij hier gehad . Wij hadden een driepersoonskamer en was erg ruim . De kamer was schoon en wordt om de dag schoongemaakt . Extra schone handdoeken was geen probleem . Het eten was heerlijk en afwisselend. Ze doen hun best om het eten te variëren door er een thema aan te hangen . Erg leuk en lekker . Het zwembad mooi ruim en het strand is nog geen halve minuut lopen . Het personeel is zeer aardig , behulpzaam en wil je met alles helpen . Het animatie team was ook zeer enthousiast en deed leuke dingen voor jong en oud . En de sportschool laat ook niets te wensen over . Wij hebben hier werkelijk genoten . Wij waren er totaal met 6 personen en gaan zeker nog een keer terug . Wij geven dit hotel een 10 🔝🔝🔝🔝🔝

Groetjes Fam Deelen / Honkoop /Both

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 13 augustus 2022

Dit hotel is zijn 5 sterren absoluut iet waardig, zeer verouderd en afgesleten.
Vriendelijk personeel en eten was uitgebreid en lekker.

Schoonmaak om de 2 a 3 dagen, de manager is onbekwaam is zelden van iets op de hoogte en is onvoldoende aanwezig op de werkvloer.

Datum van verblijf: augustus 2022