Ben nog maar 3dagen hier maar weet nu al dat het 14dagen goed zal zijn .
Nog zeer rustig maar alles is perfect voorzien
Eten
Buffet s morgens s middags en s avonds steeds alles aanwezig (van soep tot heerlijke desserts)en van zeer goede kwaliteit . Elke avond ander thema en europees eten.
Verandering corona
Handen onsmetten en handschoenen dragen die overal voorzien zijn voor je van buffet kan nemen
Drank steeds met bediening
Kamer
Mooi groot en verzorgd
Natuurlijk wat bouwfoutjes bv vloer badkamer maar klagen gaan we zeker niet doen
Kamers worden om de 3dagen ipv elke dag gepoetst wat zeker geen probleem is
Als je extra dingen nodig hebt of wil
Bv handoeken , toiletpapier enz... kan je melden aan receptie en zal dan voorzien worden .
Activiteit en zwembaden
Zeer goed verzorgde zwembaden en redder aawezig
Animatie
Pas aanwezig sinds zondag en ze is zeer gedreven in wat ze doet , doet alles met veel passie
Coronatijd
Zwembaden alles normaal .
Activiteit , alle contactsporten kunnen niet georganiseerd worden door animatie wat ook zeer normaal is in coronatijd .
Activiteiten buiten hotel
Kan in kipriotis village ook gebruikmaken van verschillende faciliteiten . Waar ik zelf nog geen gebruik van heb gemaakt .
Strand , eigen prive strand met bedjes aanwezig en gratis
Voor de rest nog niet veel weg geweest en zal na vakantie zeker in volgende beoordeling gedaan worden .
Mondmaskers enkel momenteel
in supermarkten en openbaar vervoer verplicht .
Eenmaal buiten hotel raad ik u aan deze steeds mee te nemen .
Voor mensen die twijfelen om op vakantie te gaan, raad ik aan dit zeker te doen , heb zelf op laatste moment terug geboekt en zeeeeker al geen spijt van na enkele dagen op dit resort .