Dit hotel is het beste hotel tot nu toe, het personeel is heel vriendelijk en zijn altijd vrolijk, in de avonden kan je heel gezellig zitten bij verschillende zwembaden of het strand en dat was super leuk, het hotel heeft goede faciliteiten voor de kinderen en het is dichtbij Kos stad. Je kunt bij de receptie de taxi’s regelen en binnen 10/15 minuten is de taxi er, ook op de terugweg kun je het hotel bellen en dan regelen zij de taxi en dit kun je aan de balie betalen. De zwembaden zijn wel heel diep en zout maar rondom zijn genoeg bedjes, het strand heeft allemaal stenen dus ik zou zeker waterschoentjes meenemen of hier kopen. Bij het zwembad is er ook een plekje voor kinderen waar zij kunnen staan en dit was perfect. De bedden in de kamers liggen heel lekker en de kamers zijn perfect, wij zijn zelf best lang dus de baddouche viel voor ons tegen aangezien deze niet heel hoog en breed zijn. Het hotel ziet er netjes uit en het personeel bij de receptie is super aardig vooral Alexis hij heeft ons super goed geholpen met alles. Met het eten waren er verschillende variaties alleen is patat/friet hier niet lekker, maar dat is over het gehele eiland niet. Er is een souvenir winkeltje en een juwelier bij de receptie en dat was heel leuk want er lagen mooie dingen en je kunt er alles halen. Ook was bij het zwembad Joanna en kostas heel behulpzaam en super aardig. Ook voor blinden en gehandicapte is deze vakantie geweldig want het personeel helpt met alles en is ook geweldig voor hun. Deze vakantie was dr beste vakantie in tijden en wij zullen hier zeker weer heen gaan, helemaal perfect!