Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel goed”
Beoordeling van Onshi Sushi

Onshi Sushi
Geclassificeerd als nr. 4 van 123 Restaurants in Lokeren
Keukens: Sushi, Aziatisch
Gegevens restaurant
24 maart 2022 beoordeeld

Eten altijd lekker. We gaan hier regelmatig naar toe, soms even noodles eten die erg lekker zijn maar ook met familie en vrienden voor uitgebreidere maaltijden. De kwaliteit is heel goed zeker voor de prijs! Een aanrader!
Om dan een verbeterpunt te noemen;
wat groene planten in de zaak zouden niet misstaan maar het gaat om het eten uiteindelijk. Dus een dikke plus voor ons.

Datum van bezoek: maart 2022
Bedank Carmen H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (83)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 83 beoordelingen

13 februari 2022 beoordeeld

Zowel afhaal als ter plaatse eten is dik in orde.
Gepaste porties en vol smaak bereid, niet enkel de sushi maar ook de andere gerechten.
Vriendelijk personeel en correct.

Datum van bezoek: december 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Yutano
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker vers en verzorgde sushi gegeten. We bestelden de sushi boot voor twee personen. Aanrader! Portie was zeker groot genoeg.

Datum van bezoek: september 2021
Bedank Trail42447815111
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 januari 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker, verfijnd, vriendelijk, stipt in afhaal. Één van de betere sushi-resto’s in de streek. Ok

Datum van bezoek: januari 2021
1  Bedank KurtHerregodts
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
14 februari 2020 beoordeeld

Vandaag reserveerden we voor 4 personen. Na 1 uur kregen we het voorgerecht. Nadien kreeg 1 persoon eenhoofdgerecht. Na twee uur zijn we vertrokken omdat de drie andere hoofdgerechten nog niet klaar waren.

De bediening was sympathiek, maar de keuken kon het aantal afhalingen duidelijk niet aan. In de twee uur dat we moesten wachten hebben we vele mensen hun bestelling zien afhalen, spijtig genoeg vond de kok het geen prioriteit om ons ook eten te geven.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Ludwigvw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Onshi Sushi bekeken, bekeken ook

Lokeren, Oost-Vlaanderen
 
Lokeren, Oost-Vlaanderen
Lokeren, Oost-Vlaanderen
 

In Onshi Sushi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.