Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.368)
Beoordelingen filteren
1.368 resultaten
Waardering van reizigers
860
385
79
28
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
860
385
79
28
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.368 beoordelingen
Beoordeeld op 16 augustus 2017

Ligging is top, dichtbij de stad en net aan de zee maar tegelijkertijd is het 's nachts erg rustig.
Vriendelijke personeel, verzorgde kamer - enkel de badkamer is dringend aan renovatie toe. Verzorgd ontbijt.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Bel888
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your charming review.

I am thrilled that you enjoyed your stay and found the location to your convenience.
Thank you for your compliments toward the hotel and staff; I shall take enormous pleasure to share them with my team. I very much hope to have the opportunity to welcome you back to Mon Repos Palace in the near future.

Thank you for staying with us.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2017 via mobiele applicatie

Zeer fijne vakantie gehad, topligging, fijne bediening door vriendelijk personeel!
Vriendin van onze zoon werd zelfs verrast op haar verjaardag dior maitre hotel met fles champagne en verjaardagsgebak!. Een echte aanrader!!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank CHRISV3686
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thanks a lot for sharing your recent experience and for recommending our Hotel to the readers of TripAdvisor.

We are pleased that you enjoyed your stay and also I will make sure to pass your positive feedback to each member of our Team.

We would be more than happy to welcome you back in Mayor Mon Repos Palace soon.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2017

Hebben een fantastisch verlof gehad in Mayor Mon Repos Palace. Komen reeds 18 jaar naar dit Hotel en steeds weer verbazen ze ons met hun gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Eigenlijk zijn ze al een beetje familie geworden LOL.
Het Hotel is prima gelegen op loopafstand van Corfu town in een rustige en typisch Griekse omgeving.Onze speciale dank gaat naar Lena, Costas, Dora en natuurlijk de vele andere die ons echt in de watten hebben gelegd.
Leuk was ook de avond animatie met muziekbandjes en zangeressen met prachtige stemmen.
Wij komen volgend jaar terug.

Kamertip: Frontaal zeezicht op de tweede verdiep heeft grote bedden.
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Raoul2805
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

This is lovely to read and I thank you for your delightful review.

It is wonderful that you feel so at home when you stay with us and the compliments you bestow upon us are of such value. Lena, Costas, Dora have seen your review and also sends their very best wishes.

I look forward to welcoming you home soon and thank you for your continued support.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2017

Alles wordt gestuurd door de manager. De service van de staf was vriendelijk en uitstekend. Het geheel werkt op een Brits model gelegen op wandelafstand van Corfu Town. Prachtig weer.Het eten wordt zowel 's morgens als 's avonds in buffet vorm aangeboden. Er is overvloed van vlees, vis, bereide groenten en vers fruit voorradig.

Kamertip: Kamers met groot balkon op de vierde verdieping richting Badplaats Mon Repos
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ErikB3350
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to review Mayor Mon Repos Palace on TripAdvisor.

I am thrilled you enjoyed our services and found the hotel to your comfort and enjoyment. It was a pleasure to have you staying with us and I hope that the fond memories that you left with shall encourage you to return at some point in the near future.

I very much look forward to welcoming you back.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2017 via mobiele applicatie

Door een overboeking van de hotelier zijn wij niet op vakantie naar Corfu kunnen vertrekken en dit 2 dagen voordien.
Houd de eigenaar zijn gegevens niet bij of is dit de schuld van het reisbureau ?
Mvg Trees

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank LarissaV871
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nikos_Skouras, Hotel Manager van Mayor Mon Repos Palace Art Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juni 2017
Google-vertaling

Dear Mr Larissa V.

Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused which was due to an unforeseen situation.
We really do hope that this unexpected case did not ruin your holidays in Corfu.
Finally, we look forward to welcome you in our hotel in the future and provide you with the most relaxing accommodation experience.

With my kindest regards,

Nikos Skouras
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken