Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nieuwste beoordelingen. De laagste prijzen. De perfecte plek om een hotel te zoeken.

“Droomvakantie” 5 van 5 bollen
Beoordeling van Royal Garden Villas

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 2 websites!
Royal Garden Villas
Beoordeeld als nr. 1 van 57 hotels in Costa Adeje
Certificaat van uitmuntendheid
Brussel, België
Niveau bijdrager
15 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Droomvakantie”
5 van 5 bollen Beoordeeld op 13 oktober 2016

Vanaf het eerste moment aan absolute droomvakantie.
Elk personeelslid was enorm vriendelijk, niets was teveel gevraagd.
Enorm vriendelijke bediening in het restaurant.

De kamer was helemaal zoals de foto's doen lijken, met alle luxe inbegrepen.

Een schitterende ervaring, op en top genoten!

Het enige jammere is dat het hotel ver verwijderd ligt van winkels, strand ed.
Hiervoor is een taxi toch aangeraden.

  • Verbleef September, 2016, bezocht met familie
    • 3 van 5 bollen
      Locatie
    • 5 van 5 bollen
      Kamers
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank SarahLL92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fiona , Hotel Manager van Royal Garden Villas, reageerde op deze beoordeling, 17 oktober 2016
Beste gasten
Ontzettend bedankt om de tijd te nemen voor de beoordeling. Vriendelijke groeten.
Fiona,
Hotel Manager.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

693 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    567
    78
    27
    9
    12
Bekijk beoordelingen van
166
423
9
3
Overzicht waarderingen
  • Slaapkwaliteit
    4,5 van 5 bollen
  • Locatie
    4 van 5 bollen
  • Kamers
    5 van 5 bollen
  • Service
    5 van 5 bollen
  • Prijs/kwaliteit
    4,5 van 5 bollen
  • Hygiëne
    5 van 5 bollen
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips
Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Noors
  • Eerst Pools
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Eerst Zweeds
  • Alles
Eerst Nederlands
Brussel, België
Niveau bijdrager
159 beoordelingen
32 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 70 nuttige stemmen
4 van 5 bollen Beoordeeld op 13 september 2016 via mobiele applicatie

We hebben hier een weekje heerlijk genoten!

De villa was ruim. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Wifi werkte correct.

Onze villa rubi was helemaal op het einde van de "gang". Wat ervoor zorgde dat er nauwelijks geen voorbijgangers kwamen.

Het eten was fantastisch! Geen wonder dat ze in de bib gourmand staan!
Het was een kleine kaart maar door de eigen verbeelding van de kok kreeg je telkens een ander bord met dezelfde ingrediënten.
Mike en zijn team hebben ons altijd perfect ontvangen.

De menu op donderdagavond was excellent! Kreeft, coquilles st jacques, .. Top!

De live acts vind ik persoonlijk een absolute meerwaarde!
Hiervan hebben we écht genoten!

Het enige "nadeel" is dat het hotel toch iets buiten het centrum bevind. Maar het kan zeker en vast ook als voordeel beschouwd worden.

De poolservice zou in principe elke dag op een vast tijdstip mogen komen.

Onze kamer had zeezicht maar lag wel aan de straat. Waardoor we regelmatig auto's hoorden voorbij rijden.

Niettegenstaande daarvan hebben we een top vakantie beleefd! We komen hier zeker en vast graag nog eens terug.

Verbleef September, 2016, bezocht met vrienden
Nuttig?
Bedank NithVG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fiona , Hotel Manager. van Royal Garden Villas, reageerde op deze beoordeling, 14 september 2016
Beste gasten.
Ontzettend bedankt om de tijd te nemen voor de beoordeling.
Vriendelijke groeten.
Fiona.
Hotel manager.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wageningen, Gelderland, Netherlands
Niveau bijdrager
96 beoordelingen
52 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 32 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 17 februari 2016

Opnieuw hadden we onze wintervakantie geboekt via silverjet. En wat een goed advies hebben ze ook deze keer gegeven. De Royal Garden Villa's is werkelijk een oase van rust en van alle gemakken voorzien. Het hele complex bestaat uit meerdere luxe villa's.voor de receptie bevindt zich een gezamenlijk zwembad. Verder zijn er een gym, uitstekende spa en squashbaan. Maar het mooiste is toch wel de villa. Met eigen zwembadje, keuken met apparatuur, woonkamer met gezellige zitgelegenheid, eettafel, twee slaapkamers, twee badkamers. Prachtig uitzicht vanaf een groot balkon met liggelden , aparte eettafel, balinees bed. Zeer fraai aangelegde tuinen... Een heerlijk oord als je helemaal wil bijkomen van alle rompslomp van het dagelijkse leven. Voor de golfliefhebbers een golfbaan recht tegenover het hotel. En had ik de uitstekende keuken al genoemd? Erg goede roomservice!!!

Kamertip: Ik zou een villa nemen die hoger gelegen is, net iets verder weg van de weg die langs het hotel loop ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef Februari, 2016, bezocht met een partner
    • 5 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Kamers
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
2 Bedank Eric L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fiona , Director General van Royal Garden Villas, reageerde op deze beoordeling, 19 februari 2016
Beste gasten,
Ontzettend bedankt om de tijd te nemen voor de beoordeling. Vriendelijke groeten.
Fiona, Hotel Manager.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau bijdrager
6 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 31 juli 2015 via mobiele applicatie

Geweldig mooi en luxe ingerichte villa. Heel mooie uitnodigende spa.
Zeer attent personeel. Het restaurant heeft een bib gourmand vermelding en zeer Verassende gerechten met uitsekrnde bediening. Het ontbijt is heerlijk en kwalitatief zeer goed.

Verbleef Juli, 2015, bezocht met familie
Nuttig?
1 Bedank Marco v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Heerhugowaard, The Netherlands
Niveau bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
5 van 5 bollen Beoordeeld op 30 mei 2015

In dit hotel wordt je zeer gastvrij ontvangen. De villa was geweldig, net als het ontbijtbuffet. Het personeel zorgt erg goed voor je en is super attent. De villa was super schoon en de wandeling erheen was door een prachtige gang met fantastische planten. Mooie doorkijkjes, alles is helemaal af. Ook het zwembad gedeelte wordt perfect bijgehouden

  • Verbleef Mei, 2015, bezocht met vrienden
    • 5 van 5 bollen
      Locatie
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
1 Bedank Vroegop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fiona , Director General van Royal Garden Villas, reageerde op deze beoordeling, 2 juni 2015
Google-vertaling
Dear Guests,
I have translated your beautiful comments and would just like to say thank you before we answer you in your correct language!
Many thanks,
The Management.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Costa Adeje in overweging
op 2.2 km afstand
IBEROSTAR Grand Hotel El Mirador
op 0.7 km afstand
Hotel Suite Villa Maria
Hotel Suite Villa Maria
nr. 2 van 57 in Costa Adeje
4.5 van 5 bollen 553 beoordelingen
op 2.5 km afstand
Costa Adeje Gran Hotel
Costa Adeje Gran Hotel
nr. 14 van 57 in Costa Adeje
4.5 van 5 bollen 5.217 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 2.1 km afstand
Vincci Seleccion La Plantacion del Sur
op 6.6 km afstand
Hotel Las Madrigueras Golf Resort & Spa
Hotel Las Madrigueras Golf Resor ...
nr. 1 van 59 in Playa de las Americas
5.0 van 5 bollen 254 beoordelingen
op 39.1 km afstand
Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden
Hotel Botanico & The Oriental Sp ...
nr. 2 van 80 in Puerto de la Cruz
4.5 van 5 bollen 1.493 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Royal Garden Villas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Royal Garden Villas

Gelegenheid: Royal Garden Villas
Adres: Campo de Golf Costa Adeje | Finca Los Olivos, 38670 Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spanje
Telefoonnummer:
Locatie: Spanje > Canarische Eilanden > Tenerife > Adeje > Costa Adeje
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum/sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kitchenette Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 1 beste resorthotel in Costa Adeje
Nr. 1 spahotel in Costa Adeje
Nr. 1 luxe hotel in Costa Adeje
Nr. 4 familiehotel in Costa Adeje
Nr. 8 romantisch hotel in Costa Adeje
Prijsklasse (per nacht): 354 € - 989 €
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Royal Garden Villas 5*
Aantal kamers: 28
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Royal Garden Villas met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Royal Garden Villas Hotel Costa Adeje
Royal Garden Hotel
Royal Garden Resort
Royal Garden Villas Tenerife

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding