Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:30 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooie wandeling

Aangename wandeling in een mooie omgeving, duidelijk pad en voldoende informatie op de tussenstops ... meer lezen

Beoordeeld op 29 maart 2020
166hermand
,
Lint, België
via mobiele applicatie
Prachtige wandeling

Het was een prachtige wandeling , heen en weer 6,6 km.Met mooie uitzichtpunten. Het eindpunt is de ... meer lezen

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie

Beoordeeld op 8 maart 2020
Bert B
,
Sliedrecht, Nederland
Lees alle 1.717 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Tenerife
vanaf 53,92 US$
Meer info
vanaf 91,90 US$
Meer info
vanaf 28,72 US$
Meer info
vanaf 63,18 US$
Meer info
Beoordelingen (1.717)
Beoordelingen filteren
1.717 resultaten
Waardering van reizigers
1.071
499
97
28
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.071
499
97
28
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.717 beoordelingen
Beoordeeld op 8 maart 2020

Het was een prachtige wandeling , heen en weer 6,6 km.Met mooie uitzichtpunten. Het eindpunt is de waterval. ER is niet veel water omdat er niet veel regen valt, maar toch kon je er mooie foto's maken.
Als je met de auto bent parkeer zo dichtbij mogelijk in het dorp en rijdt niet naar de ingang toe.
Op de parkeerplaats van het restaurant naast de ingang mag je niet parkeren voor de wandeling.
Het is daar erg steil en dan moet je met moeite keren. Beter is het dus in het dorp de auto te parkeren en dan omhoog te lopen +/- 400m

Datum van activiteit: februari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank Bert B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarrancodelInfierno, Marketing van Barranco del Infierno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2020

Heel erg bedankt voor je uitstekende review. We zijn blij dat je hebt genoten van de ervaring in Barranco del Infierno. De waterval heeft meer water na regenachtige dagen.
Er is een nabijgelegen parkeerplaats naast het gebouw van het culturele centrum van Adeje.
We hopen dat je je bezoek snel herhaalt.
Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2020

Prachtige tocht over een lastige ondergrond.
Moeilijker dan dat de boekjes je laten geloven.
Heenweg is het lastigst.
Maar zeer de moeite waard.
Zorg voor goed schoeisel.
Anders wijzen je de parkwachten hier wel op.

Datum van activiteit: februari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank johnpeters65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarrancodelInfierno, Marketing van Barranco del Infierno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 februari 2020

Heel erg bedankt voor je uitstekende review. Het pad is van gemiddelde tot lage moeilijkheidsgraad. Het is ook raadzaam om voldoende water en iets te eten mee te nemen, en het is waar dat goed schoeisel noodzakelijk is.
Met vriendelijke groeten en ik hoop je snel weer te zien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 februari 2020

Wanding was goed te doen. Goede voorlichting en veel informatie onderweg. Tip sta af en toe even stil om rond te kijken en te luisteren.

Datum van activiteit: februari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank inakoops
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarrancodelInfierno, Marketing van Barranco del Infierno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2020

Hartelijk dank voor uw feedback en opmerkingen. We zijn blij dat je hebt genoten van de natuur in Barranco del Infierno.
We hopen dat je je bezoek snel herhaalt.
Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2020

Het was een zeer mooie uitstap in de natuur. Voor wandelaars een must., weg van het drukke toeristische gedeelte van het eiland

Datum van activiteit: januari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank somaenco2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarrancodelInfierno, Marketing van Barranco del Infierno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2020

Heel erg bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je ons aanbeveelt en dat je hebt genoten van de natuur in Barranco del Infierno.
Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 februari 2020

Dit is een niet zo moeilijke wandeling door een prachtig wandelgebied. Het gaat over 6,2km en wij hebben er 3 uren over gedaan.
Wel op voorhand reserveren want de toegang is beperkt tot 300 per dag.

Datum van activiteit: februari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
1  Bedank rudytruyens2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarrancodelInfierno, Marketing van Barranco del Infierno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2020

Heel erg bedankt voor je uitstekende reactie. De weg is gemiddeld tot laag moeilijk. Het is ook raadzaam om voldoende water, iets te eten en voldoende schoeisel mee te nemen.
We hopen dat je je bezoek snel herhaalt.
Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken