Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.892)
Beoordelingen filteren
3.893 resultaten
Waardering van reizigers
2.070
1.155
457
125
86
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.070
1.155
457
125
86
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 3.893 beoordelingen
Beoordeeld op 1 november 2018 via mobiele applicatie

Hele mooie omgeving met vriendelijk personeel
Goed ontbijt lunch en diner . Zeer tevreden Ali en Salem waren zeer attent met de bediening . Alles was netjes schoon . De live music van bleu sky was een mooi.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dieselross G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2018 via mobiele applicatie

Melia is heel gezellig en personeel is heel aardig, het eten is s’ochtends heel goed s’avonds weinig keus en is vaak koud. Het zwembad is lekker verwarmd en is schoon. De bediening van het bijzondere van Salem en Ali is heel erg goed!.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank chanelmeijering
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meliá J, Director de Relaciones Públicas van Melia Jardines Del Teide, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2018
Google-vertaling


Dear guest,

Thank you so much for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and for taking your time to write and share your experience with all the Tripadvisor users.

We are delighted to read that you have enjoyed your stay, specially the facilities, your room and the food at the buffet.

We are already looking forward to welcome you one more time to your second home in Tenerife.

Kind regards,
Guest experience team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2018 via mobiele applicatie

het is één heel fijn verblijf hier, alles is super netjes. Altijd zuiver. alle locaties van het zowel eten als drinken uit de kunst. We hebben een leuke groep medewerkers van de bar leren kennen. een paar daarvan zijn: Ali, Agostina en Salem al met al top verblijf. een DIKKE 10!

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Rene G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meliá J, Director de Relaciones Públicas van Melia Jardines Del Teide, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2018
Google-vertaling


Dear guest,

Thank you so much for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and for taking your time to write and share your experience with all the Tripadvisor users.

We are delighted to read that you have enjoyed your stay, specially the facilities, your room and the food at the buffet.

We are already looking forward to welcome you one more time to your second home in Tenerife.

Kind regards,
Guest experience team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2018 via mobiele applicatie

Het is een super tof hotel, goede service, altijd vriendelijk. Zijn niet bang om een praatje met je te maken. Het is rustig maar niet te rustig. Op zijn tijd een leuke activiteit bij het zwembad. er zijn genoeg facilliteiten. Het eten en drinken is er super goed. op versheid zijn ze erg streng. Het personeel is super aardig. Ali, agostina en Selem zijn een paar van hen. ze zijn super aardig en zullen nog geen vlieg kwaad doen. Ze herkennen je al na een paar dagen en komen ook zo even naar je toe om een praatje te maken tijdens het werk. ze zijn heel klantvriendelijk ( al het personeel) Al het personeel is top.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Job G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meliá J, Director de Relaciones Públicas van Melia Jardines Del Teide, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2018
Google-vertaling


Dear guest,

Thank you so much for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and for taking your time to write and share your experience with all the Tripadvisor users.

We are delighted to read that you have enjoyed your stay, specially the facilities, your room and the food at the buffet.

We are already looking forward to welcome you one more time to your second home in Tenerife.

Kind regards,
Guest experience team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2018

Niet voor herhaling. zeer basic hotel met weinig service en properheid. zwembad is aan vernieuwing toe net zoals al het meubilair er rond. Geen onderhoud over gans dit hotel.Weinig variatie in het restaurant. Mensen komen er in short of soms zelf badkledij naar het diner. Onvoldoende verlichting. Obers lopen er soms met vuile kledij bij. Koks hebben geen handschoenen om eten te ordenen of te geven.

Kamertip: Niet proper. geen onderhoud. Geen dekbed, een vuile bedsprei.
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
1  Bedank didierdesterck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meliá J, Director de Relaciones Públicas van Melia Jardines Del Teide, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for sharing your comments with us through TripAdvisor and for choosing our Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife.

We truly regret if some aspects of your experience did not meet your expectations, and if the situations you described made a negative impression of our service. You may rest sure that your feedback has already been shared with the hotel management, in order to take into consideration your perception to keep improving, although we would like to inform you that we have created different experiences for each of our guests to find their made-to-measure holiday, and we apologize if you did not feel pampered or welcome, as it was not our intention.

We are already looking to welcome you soon to our resort.

Kind regards,
Guest experience team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken