Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooi breed zandstrand ⛱️

Heel mooi breed zandstrand. Wij gingen dus in februari en dan was er bijna geen volk op het strand ... meer lezen

Beoordeeld op 18 februari 2020
An D
,
Dworp, België
via mobiele applicatie
Zeer ruim strand

Groot strand met voldoende parkeergelegenheid in de naaste omgeving. Aan de overzijde van de ... meer lezen

Beoordeeld op 12 januari 2020
Jan D
,
Franeker, Nederland
Lees alle 709 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Lanzarote
vanaf 8,87 US$
Meer info
vanaf 43,24 US$
Meer info
vanaf 32,16 US$
Meer info
vanaf 11,09 US$
Meer info
Beoordelingen (709)
Beoordelingen filteren
709 resultaten
Waardering van reizigers
376
264
57
7
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
376
264
57
7
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 709 beoordelingen
Beoordeeld op 18 februari 2020 via mobiele applicatie

Heel mooi breed zandstrand. Wij gingen dus in februari en dan was er bijna geen volk op het strand. Meer dan genoeg plaats om de auto te parkeren.
Ook goed kijken want waar het strand goed breed is kan je gemakkelijk in het water en je kan diep gaan omdat het water hier lang laag blijft.
Ook geen stenen in het water hier.
Wel vuile openbare toiletten aan het strand.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank An D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2020

Groot strand met voldoende parkeergelegenheid in de naaste omgeving. Aan de overzijde van de boulevard genoeg tentjes voor een hapje en drankje.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2019 via mobiele applicatie

Veel grote stenen onderwater. Hier doe je je goed pijn aan. Met een kleine is het hier niet aan te raden te gaan zwemmen.

Levensgevaarlijk

Datum van activiteit: september 2019
1  Bedank Cosmopolitan654420
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2019

Het is een mooi en groot en rustige strand, strand is echt groot niet zo druk, niet zo veel mensen in augustus.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Danh L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2019

Mooie stranden. je kan in beide richtingen kilometers lange wandelingen doen. tot zelfs naast de landingsbaan van het vliegveld.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank JanIngr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken