Fabienne T
Duffel, België

Degelijk en mooi hotel, aanrader

4,0 van 5 bollen15 jul 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Mooie verzorgde kamer; (we hadden de kamer superieur) , gezellig ingericht, als nieuw en alles zeer proper. Goed bed , airco op kamer, degelijke werkende WIFI.
Koffie gratis beschikbaar in gemeenschappelijke ruimte, eten in de bistro lekker en verzorgd. We hadden formule half pension en wat we kregen was de prijs zeker waard.
Verzorgd ontbijt met gevarieerd aanbod.
Hotel is goed gelegen om Louvain La Neuve te bezoeken, alsook om heerlijke wandelingen te maken in de landelijke omgeving. Vanuit het hotel direct toegang tot mooi groot wandelbos. Ruime parking vooraan het hotel. Kortom een aanrader.
Datum van verblijf: juli 2019
Gereageerd 31 jul 2019
Hallo Fabienne,

Hartelijk dank voor de complimenten !

Graag heten wij jullie opnieuw welkom tjdens een volgend bezoek aan Louvain-La-Neuve of omstreken :-)

Tot binnenkort !
    2.1 km van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events
    2.9 km van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events
    Meer hotels in Louvain-la-Neuve bekijken
    Beoordeeld op 22 januari 2019

Een Ibis Styles is dus wel wat ruimer dan ik verwachtte. gezellig hotelletje met meerdere mogelijkheden en faciliteiten. Verzorgd en uitgebreid ontbijt. Lekkere Angusburger gegeten in het hotelrestaurant. Kamer kan volledig verduisterd worden. Mooi uitzicht vanuit de kamer...je kan direct het bos indromen. Enig persoonlijk minpunt vind ik alle lichten die de ganse nacht brandden in deze tijden van ....

Datum van verblijf: januari 2019
    Inge B, Guest Relations Manager van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2019

Hallo Luk, Bedankt voor de comlimenten. Leuk dat u genoten heeft van uw verblijf; graag heten wij u opnieuw welkom tijdens een volgend bezoek aan Louvain-La-Neuve :-)

Beoordeeld op 9 januari 2019

Goed en effieciënt! het hotel is gelegen in een groene omgeving weg van de drukte en met een ruime parking!Onmiddellijk aan de E40 met een vlotte verbinding naar Brussel of Namen.restaurant is ook een aanrader waardoor je niet hoeft op zoek te gaan naar een andere eetgelegenheid.

Datum van verblijf: december 2018
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    Inge B, Guest Relations Manager van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2019

Leuk dat u genoten heeft van uw verblijf!
    Hartelijk dank voor het delen van de positieve feedback! Tot gauw @ ibis Styles LLN

Beoordeeld op 15 november 2017

Strak en sober, van de kleuren moet je houden, dat zou wat minder mogen, dat groen en oranje, goed licht voor make-up in de badkamer : verlichting aan beide zijden langs de spiegel en niet van bovenaf zoals op veel plaatsen, de matras was voor mij wel te hard, heb een halve nacht wakker gelegen, muren laten veel geluid van andere gasten door van aanpalende kamers, als die gasten een kraan opendraaiden leek t wel of t in onze badkamer was, vriendelijk personeel, gratis koffie bij de inkomhal, het ontbijt was ok, jammer dat er geen bruine broodjes waren, het waren alleen verschillende stokbroden, krentenbrood en kleine chocoladebroodje en croissants, dat is persoonlijk natuurlijk, al bij al was het een goed verblijf aan een schappelijke prijs

Datum van verblijf: november 2017
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    Inge B, Sales & Banquet Coordinator van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 november 2017

Hartlijk dank voor het delen van de bemerkingen en complimenten .... Wij kijken er naar uit om u opnieuw te verwelkomen @ ibis Styles LLN :-)

Beoordeeld op 22 oktober 2017 via mobiele applicatie

2de keer dat we hier slapen! Terugkeren is altijd een goed teken. De kamers zijn wat klein maar kleurrijk en heel proper. Overal vriendelijk personeel, grote parking en slechts een 10tal minuten wandelen van het centrum. Gezellige bar. Lekker ontbijt met zelf te persen vers appelsiensap. Jammer dat het in pot warm gehouden roerei met teveel melk is aangevuld..(geldt niet enkel voor hier).Prijs-kwaliteit zeer ok!

Datum van verblijf: oktober 2017
    Inge B, Sales & Banquet Coordinator van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2017

Leuk dat u genoten heeft van uw verblijf ! We kijken er naar uit om u snel opnieuw welkom te heten @ ibis Styles LLN :-)

Beoordeeld op 10 januari 2017

Van binnen zeer kleurig en stijlvol heringericht. Aan de buitenkant nog helemaal van de jaren 70, de tijd van de bouw van Louvain-la-Neuve, kompleet met betonrot en barstende baksteen. Personeel heel hulpvaardig. Perfecte, ietwat kleine, kamers met alles erop en eraan. GEWELDIG ONTBIJT. Een echte aanrader.

Kamertip: Iedereen (4 kamers) was tevreden.
    Datum van verblijf: januari 2017
    Inge B, Sales & Banquet Coordinator van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2017

Bedankt voor deze lovende feedback.
    Wij hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen :-)