Bettina2604
Oostkamp, België

Weekend Louvain la Neuve

3,0 van 5 bollen22 okt 2017 beoordeeldvia mobiele applicatie
2de keer dat we hier slapen! Terugkeren is altijd een goed teken. De kamers zijn wat klein maar kleurrijk en heel proper. Overal vriendelijk personeel, grote parking en slechts een 10tal minuten wandelen van het centrum. Gezellige bar. Lekker ontbijt met zelf te persen vers appelsiensap. Jammer dat het in pot warm gehouden roerei met teveel melk is aangevuld..(geldt niet enkel voor hier).Prijs-kwaliteit zeer ok!
Datum van verblijf: oktober 2017
Gereageerd 23 nov 2017
Leuk dat u genoten heeft van uw verblijf ! We kijken er naar uit om u snel opnieuw welkom te heten @ ibis Styles LLN :-)
  • Lol.travel
シャトードュ ラックホテル
8.9 km van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events
Meer hotels in Louvain-la-Neuve bekijken
Beoordeeld op 10 januari 2017

Van binnen zeer kleurig en stijlvol heringericht. Aan de buitenkant nog helemaal van de jaren 70, de tijd van de bouw van Louvain-la-Neuve, kompleet met betonrot en barstende baksteen. Personeel heel hulpvaardig. Perfecte, ietwat kleine, kamers met alles erop en eraan. GEWELDIG ONTBIJT. Een echte aanrader.

Kamertip: Iedereen (4 kamers) was tevreden.
Datum van verblijf: januari 2017
Inge B, Sales & Banquet Coordinator van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2017

Bedankt voor deze lovende feedback.
Wij hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen :-)

Beoordeeld op 3 januari 2017 via mobiele applicatie

Het hotel is rustig gelegen aan de rand van het bos rondom Louvain-la-neuve, het kleine centrum van LLN is per voet bereikbaar (10 minuten lopen). Parkeren kan gratis op de ruime parkeerplaats. Incheck was nogal onpersoonlijk, maar al met al viel het verblijf mee. De kamers zijn niet erg ruim, maar hebben wel alles wat een kamer nodig heeft. Kamer had wel wat gebruikssporen (verf was hier en daar bijgewerkt), maar vooral het hand- en sluitwerk maakte geen deugdelijke indruk. Ontbijt was zeker voor een inclusief ontbijt van goede kwaliteit.

Datum van verblijf: januari 2017
Inge B, Sales 1 Banquet Coordinator van ibis Styles Louvain la Neuve Hotel and Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2017

Beste,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve feedback & nuttige bemerkingen naar aanleiding van uw verblijf. Deze zijn voor ons van groot belang om onze services te optimaliseren om uw verblijf dag in dag uit te optimaliseren.
Wij kijken er naar uit om u opnieuw te verwelkomen tijdens uw toekomstig bezoek aan Louvain-La-Neuve :-)
Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 20 maart 2016

Het hotel bevindt zich op een zeer rustige locatie omringd door een bos en veel groen. Zeer ruime parking bij het hotel. Vriendelijke ontvangst. Kleine kamer, maar zeer netjes. Comfortabel bed en badkamer met lavabo en bad-douche. Wandeling naar het totale verkeersvrije centrum door het bos op een zeer goed verlicht en verhard pad kan op 10 minuten. Een ganse avond doorgebracht in LLN zonder een auto te hebben gezien vanaf het hitel en terug. Ontbijt was uitgebreid met verschillende vleessoorten en kazen, eieren, spek, worstjes, enz. Ook voor kinderen is er voldoende keuze. Je kan zelf je sinaasappelen persen. Personeel was steeds correct en vriendelijk en ging steeds in op de vragen, zoals het bijvullen van eieren en spek. Prijs/kwaliteit kan dit niet beter. Je bent in geen 4-sterrenhotel! Dit is dan ook geen hotel om een vakantie door te brengen, maar voor een overnachting voldoet dit ruimschoots aan onze wensen. Goed geslapen in een comfortabel bed, douche mogelijkheid met warm water en alles zeer netjes. Ontbijt tot 10:30 uur in het weekend.

Datum van verblijf: maart 2016
Beoordeeld op 4 januari 2016

Als frequente ( wekelijks) bezoeker van het Styles concept in Nijvel waren de verwachtingen hoog gespannen . Ik kan echter niet begrijpen dat er zoveel verschil kan zijn in concepten als tussen dit gedrocht en het hotel in Nijvel Nivelles .
Kamers zijn ultra klein , bedden zijn klein ,en bovendien zeer oncomfortabel . De badkamers zijn een regelrechte ramp . Tot slot hadden we dan nog eens de zeer plaatselijke kerstverlichting in de vorm van een constant pinkende hel witte lamp te hebben in de kamer die maar niet wenste te stoppen . Het bedlinnen is in geen enkel geval gelijkwaardig te noemen aan het linnen welke in Nivelles aanwezig zijn ..... Neen. Een ervaring om zo vlug mogelijk te vergeten . Het enige ... Maar dan ook het enige pluspunt ik kan aandelen is de goede werking van de koffiemachine bij het ontbijt ... Deze in Nijvel moet dringend eens nagekeken worden voor een goede werking te garanderen .

Datum van verblijf: januari 2016
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Beoordeeld op 1 december 2015

Receptionisten wensen graag in hun eigen taal spreken, het Frans. Mocht klantvriendelijker zijn mochten ze ook moeite doen om Nederlands te spreken, tenzij ze dit niet kunnen. Wel vriendelijk personeel (receptie, kamermeisje, ontbijt). Wel bizar als je Prepaid Rate kiest er bij check-in nog eens 50 euro wordt gereserveerd op je credit card. Mooi uitzicht hotelkamer, maar klein. Rare geur in badkamer, afzuiging werkt niet optimaal. Douchekop moeilijk te bevestigen aan houder. Hotel is in orde maar verwacht er niet te veel van. Prijzen restaurant aan de hoge kant, daarom dat we ook in de stad gingen eten. Overigens maar 10 minuten van het hotel via een eenvoudig wandelpad. Ontbijt was dik in orde!

Kamertip: Kamers gelijkvloers ogen groter.
Datum van verblijf: november 2015