“Lekker maar ongezellig”
Beoordeling van Be Burger Zaventem

Be Burger Zaventem
Geclassificeerd als nr. 16 van 102 Restaurants in Zaventem
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 21
Beschrijving: Be Burger Zaventem was het eerste restaurant van de Be Burger-familie. Het is gevestigd in het gebouw van de oude Stockmansmolen waardoor er een heel gezellig en atypisch sfeertje hangt. Be Burger Zaventem beschikt over een ruim terras waar u terecht kan bij mooi weer. De eerste verdieping van het restaurant biedt plaats aan evenementen. Bovenop de kwaliteitsvolle burgers en de standaard uitstekende service kan u daar samen met uw genodigden ook genieten van een biljart- en kickertafel.
15 november 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is overduidelijk dat tempo het motto is, maar haast en spoed is zelden goed en het plat water heeft dan ook bubbels en zonder saus bleek ook te moeilijk.
Er was meer personeel dan gasten dus waar die haast voor nodig was, is mij een raadsel.
Vrij norse bediening.
Koud en ongezellig kader.
De vegetarische burger is een enorm goede imitatie.

Datum van bezoek: november 2021
Seba d, Owner van Be Burger Zaventem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 november 2021

Hallo,

Het spijt ons zeer dat uw ervaring bij Be Burger niet naar wens was. Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus, en zullen ze doorgeven om oplossingen te vinden.
Hartelijk dank en nog een prettige dag,

23 maart 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Arrogant, onvriendelijk & personeel doet geen enkele inspanning (lees weigert) Nederlands te spreken. Dat voor een Vlaams Brabantse gemeente Zaventem 😳 ik ben er zonder te bestellen terug vertrokken, mij zien ze er nooit meer !

Datum van bezoek: maart 2021
22 januari 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Kader mooi , personeel vriendelijk . Eten gewoon te duur voor wat het is . Extreem vet (de glans komt door het papier) .brood hier of burger king is identiek . Friet is vet , stinkt ook en onderbakken XD
.... vlees = goed . Als ik het gelijk trek met Elis burger dan ben je bij elis veel beter af . Ter info het bleef gewoon op mijn maag liggen , zegt veel. Algemeen dus gemiddeld meer niet . Wel lekker was zoete aardappel friet .

Datum van bezoek: januari 2021
11 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Verkeerde bestelling opgenomen van een duurdere burger, daarna de juiste gekregen, maar de duurdere werd aangerekend alsook extra frieten die we nooit geserveerd kregen.
Veel te koud in het restaurant. Nochtans gevraagd chauffage hoger te zetten, maar nooit iets van gemerkt.
Ober was achter zijn mondmasker continu snot aan het opsnuiven tijdens het opnemen van onze bestelling. Niet echt smakelijk + in tijden van corona...
Burger veel te sappig door de saus.
Alcoholische dranken ook veel te duur!

Datum van bezoek: oktober 2020
281sebad, Owner van Be Burger Zaventem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2020

Dag Robin

Jammer dat u een negatieve ervaring heeft en dat u dat ons gelukkig laat weten langs twee verschillende wegen, zodat we hieruit alsnog kunnen leren.
Onze prijspositionering is wat ze is, we nemer echter zeker uw opmerking mee.
Wat natuurlijk niet kan is dat u teveel werd aangerekend, zoals reeds aangegeven in een PM sturen we u graag een voucher voor dat bedrag op.
We nemen uw opmerking betreffende de temperatuur ook mee: uw ervaring van ’te koud' heeft waarschijnlijk te maken met ghet gegeven dat we omwille van de covid-maatregelen alles maximaal trachten te verluchten, we bekijken hoe we hier een evenwicht vinden tussen comfort en covid-maatregelen.

Met vriendelijke groet

17 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

7burgers besteld en 8pakjes frieten. Maar 7burgers ontvangen en 6pakjes frieten. Proberen 20min te bellen om die 2pakjes frieten nog te krijgen. Niemand die opneemt. Ik moest zelfs nog eens naar daar rijden vo die pakjes friet te krijgen. Dit verpest wel heel de stemming tijdens het eten! Echt nooit meer BeBurger bestellen.

Datum van bezoek: augustus 2020
281sebad, Owner van Be Burger Zaventem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2020

Hallo Ani
Dit is inderdaad héél vervelend! Alvast onze verontschuldigingen hiervoor. Hopelijk geef je ons toch nog een kans.

Reizigers die Be Burger Zaventem bekeken, bekeken ook

Woluwe-St-Pierre, Brussel

Zaventem, Vlaams-Brabant
Leuven, Vlaams-Brabant

In Be Burger Zaventem geweest? Deel je ervaringen!