Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker gegeten, maar bediening spreekt geen woord Nederlands ”
Beoordeling van L' Ascoli

L' Ascoli
Geclassificeerd als nr. 11 van 98 Restaurants in Zaventem
Gegevens restaurant
28 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens de middag hebben wij hier lekker gegeten. We namen de tagliolini met tomaat en als dessert de tiramisu. Beide gerechten waren heel lekker, zeker een aanrader. Ook het interieur is gezellig en aangenaam om te zitten. Enkel jammer dat niemand van de bediening die wij gezien hebben, een woord Nederlands sprak en hier ook geen enkele moeite voor deed. Alles werd meteen in het Frans uitgelegd. Dit is jammer, want dit komt meteen minder klantvriendelijk over.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank bellevp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (182)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 182 beoordelingen

26 april 2019 beoordeeld

Onvriendelijke bediening die ons uitsluitend in het Frans wou te woord staan.
Overdreven gezouten gerechten.
Flessen water geopend en aangerekend zonder dit te vragen.
Teveel aangerekend en men wou dit niet rechtzetten nadat er al betaald was.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank woutersmets83
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het betere Italiaanse restaurant in Zaventem, aanrader met klanten. Zeer vriendelijke bediening, mooi maar klassiek interieur. Zalig pasta gegeten, ik kom zeker terug.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank YvonneS865
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 maart 2019 beoordeeld

Wij waren hier als nederlanders met Belgische collega's. Personeel sprak alleen Frans dus wij als nederlanders stonden al op achterstand. Eten was prima maar bediening was niet zo. En als je als man naar het toilet wil moet je gebukt plassen anders stoot je je hoofd tegen het schuine plafond.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 694gerardj
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 februari 2019 beoordeeld

Honderde keren voorbij gereden...dan toch is gaan eten.
Echte Italiaanse keuken.Bediening vriendelijk en oké.
De wijnen waren van zéér goede kwaliteit.
1 min puntje we zijn er gaan eten in januari en het was er vrij koud binnen we zaten aan het raam aan de straatkant.Ze hebben dit proberen op te lossen met een electric vuurtje erbij te zetten....niet evident.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank chris h
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die L' Ascoli bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Kraainem, Vlaams-Brabant
 

In L' Ascoli geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.