“Lekker pasta!”

Geclassificeerd als nr. 10 van 103 Restaurants in Zaventem
Prijsklasse: € 13 - € 65
Keukens: Italiaans
22 december 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig interieur met lekkere pasta’s en pizza. Wij namen onder andere de trio van pasta met ravioli met truffel, cannelloni met ricotta en tagliatelle met pancetta. Zeker een aanrader! Enige minpuntje: bediening spreekt enkel Frans, ook al is dit restaurant in Zaventem gelegen.

Datum van bezoek: december 2021

14 augustus 2021 beoordeeld

Fijne service, lekker eten. Geen culinaire hoogstandjes, geen gastronomie. Eenvoudige, lekkere Italiaanse keuken met een uitstekende prijs / kwaliteits ratio, Een aanrader

Datum van bezoek: juli 2021
10 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij het binnenkomen werd onze neus al afgebeten omdat we verkeerd stonden.. de bediening is gericht op massa.. niks hartelijks of gezellig.. de keuken is niks verfijnd. Ik proef geen liefde voor eten in het gerecht.

Datum van bezoek: september 2020
15 augustus 2020 beoordeeld

In dit restaurant kom ik nu al jaren. Het is er goed gezellig en betaalbaar. Gezellig als je in de juiste zaal zit. Moeilijk te boeken in het Nederlands. Vandaag in de warmte mochten we aanvankelijk niet buiten zitten en werden we met 7 in een zeer warme tot hete ruimte gezet. Het personeel stond niet open voor buiten daar het weleens kon gaan regenen. De bazin van de zaak is anders.. Daar ik eerst mijn ongenoegen ter kennis bracht van de foute boeking en nu deze hete plaats, heeft Zij het nodige gedaan om Dat we buiten konden zitten. Wees gerust gans de avond heeft het terras volgezeten en het heeft niet geregend. Personeel is correct gebleven en bazin bleef vriendelijk. Kortom een echte aanrader. We hebben wel geen degustief gekregen maar dat begrijp ik wel hoor. Nogmaals samengevat: top pizzeria!

Datum van bezoek: augustus 2020
8 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, vriendelijke bediening, leuk kader. Pizza’s zijn aan te raden. De pasta vongole is lekker, doch er hadden wel iets meer vongole op gemogen.

Datum van bezoek: maart 2020

Reizigers die Ristorante Pizzeria Mercato bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant

Kraainem, Vlaams-Brabant

In Ristorante Pizzeria Mercato geweest? Deel je ervaringen!