Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familie-etentje”
Beoordeling van Vinograd

Vinograd
Reserveer een tafel
2
zo 28/11
20:00
Geclassificeerd als nr. 16 van 100 Restaurants in Zaventem
Keukens: Oost-Europees
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
14 februari 2020 beoordeeld

Lekkere gerechten, copieus. Huiselijke, warme sfeer. Vriendelijk personeel! Een aanrader.
Wij komen terug

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank ReinhildeT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (84)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 84 beoordelingen

12 augustus 2019 beoordeeld

hele lekkere keuken en het personeel is heel vriendelijk - van voorgerecht tot dessert alles was mooi geserveerd en copieus. je komt er niet met honger naar buiten

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank SV24121960
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles in dit restaurant is top. Te beginnen de ontvangst, de kelner/eigenaar kwam ons hartelijk begroeten. Er is ook een menukaart in het Engels, wat zeer handig was aangezien één van onze vrienden NL noch FR spreekt. De schotels zijn ruim en het eten smaakt lekker. Dit alles voor schappelijke prijzen. Ook toen we vertrokken, nam de eigenaar weer ruimschoots de tijd om onze mening te vragen en uit te zwaaien. Dit restaurant is een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank MombasaPeter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2018 beoordeeld

Restaurant op het Kerkplein van Zaventem.
De ontvangst en bediening zijn heel vriendelijk.
De vleesgerechten zijn gewoon lekker. Het bijhorende koolslaatje viel in de smaak.
Geen hoogvlieger, maar goed voor een avondje uit.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank reizigerLeuven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2018 beoordeeld

Aan het kerkplein van Zaventem, achteraan, kwamen mijn man en ik voor Valentijn terecht... Gewoon samen iets eten, zonder gedoe. Een onbekende voor ons maar wat een meevaller! Vriendelijke, correcte, behulpzame bediening. En het eten! Wauw, gewoon. We houden van een goed stuk vlees en wie dat nog doet komt daar zeker aan zijn trekken. Ik had de Scampi Plitvice genomen: scampi gewikkeld in... Weet je wat? Ga het maar zelf ontdekken! :-) Aangezien dit restaurant ook kindvriendelijk is, gaan we zeker nog eens terug. Top ontdekking.

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Eva3070
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vinograd bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Vinograd geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.