Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een verrassing verstopt achter de kerk!”
Beoordeling van Vinograd

Vinograd
Reserveer een tafel
2
zo 7/3
20:00
Geclassificeerd als nr. 18 van 100 Restaurants in Zaventem
Keukens: Oost-Europees
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
15 februari 2018 beoordeeld

Aan het kerkplein van Zaventem, achteraan, kwamen mijn man en ik voor Valentijn terecht... Gewoon samen iets eten, zonder gedoe. Een onbekende voor ons maar wat een meevaller! Vriendelijke, correcte, behulpzame bediening. En het eten! Wauw, gewoon. We houden van een goed stuk vlees en wie dat nog doet komt daar zeker aan zijn trekken. Ik had de Scampi Plitvice genomen: scampi gewikkeld in... Weet je wat? Ga het maar zelf ontdekken! :-) Aangezien dit restaurant ook kindvriendelijk is, gaan we zeker nog eens terug. Top ontdekking.

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Eva3070
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (83)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 83 beoordelingen

10 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goede keuken, typisch Kroatische gerechten... eerlijke prijzen.... ook de wijnen. Bediening zeer vriendelijk... baas dient op.. Familiezaak, ook in de keuken.. Wij komen hier al jaren..De moeite waard..!

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank gedecoZaventem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening,lekker vlees,spijtig waren de diepvriesfrietjes een beetje te veel gebakken en dus hard.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Patrick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Best wel lekker, maar soms wat te aangebrand, moet je van houden. Kroatische wijn is lekker, maar niet de juiste temperatuur. Lekker sorbetijs als toetje. Ik zou er nog wel eens gaan eten als ik in Zaventem overnacht.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank PeterIlona
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegrild vlees! Warme ontvangst! Bijna op vakantie! En dit voor een budget dat zeer goed meevalt.

Datum van bezoek: april 2017
1  Bedank Connector575450
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vinograd bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Vinograd geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.