Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eenvoudige en lekkere Thai”
Beoordeling van Sawadee

Sawadee
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 26 van 100 Restaurants in Zaventem
Keukens: Thais
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
19 september 2019 beoordeeld

Overheerlijk Thai's restaurant. We hebben het 3 gangen menu van de chef besteld en genoten van de smaken. ikzelf hou heel erg van pikant eten maar dit was niet echt pittig. Wil je het pikanter zoals ik dan zouden ze je een potje met pepertjes moeten kunnen aanbieden in plaats van de gedroogde chilli. Voor de rest een leuke gezellige Thai en vriendelijke bediening !!!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank BVdG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (197)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 197 beoordelingen

21 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaterdagavond op advies van een collega komen eten met mijn vrouw. We kregen een leuk plekje aan het raam in het gezellig drukke restaurant. Het interieur was ingericht met smaak. Je merkt dat je in een Thais restaurant zit (gelukkig :-)) maar zonder overdreven ktscherige details. Heel smaakvol ingericht ! Bediening zeer attent in een drukke avond service. Chapeau ! Steeds met de glimlach en niets teveel als je een vraag stelt. Mooie gevarieerde kaart en niet onbelangrijk... je proeft dat men werkt met verse producten a la minute bereidt. Daarom misschien een iets langere wachttijd dan gemiddeld ? Dat nemen we er graag bij. Als een restaurantbezoek snel snel moet gaan... misschien Mc Donald of Quick ? Kortom zeer lekker gegeten in een gezellig kader. Huiswijn meer dan aanvaardbaar. Rekening op het einde idem.
Tot volgende keer team Sawadee ! Keep on going

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank johandm01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2019 beoordeeld

Hier kun je een lekkere schotel eten voor een eerlijke prijs, correcte bediening, mooie wijnkaart en variëteit op het menu. Zeker reserveren want het is er druk. Je kunt hier ook afhalen. Het interieur kon beter.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank F919HXjans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn net weggelopen van bij Sawadee... na bijna twee uur wachten hadden wij onze hoofdgerechten nog niet gekregen! Na bijna een uur wachten hebben wij beleefd gevraagd waar onze voorgerechten bleven? Er werd ons geantwoord dat er vele grote groepen in het restaurant zaten en dat zij voor ons aangekomen waren...Uiteindelijk kwamen onze voorgerechten: 4 soepen en 1 loempia...dan niets meer voor 45 minuten toen wij besloten dat het genoeg was...aan de kassa beweerde de bazin dat vele tafels evenlang als ons moesten wachten. Noch heeft zij zich ooit veronstchuldigd voor zulke lange wachttijd...Dus denk ik dat lang wachten en "zero service" mindset bij het DNA van dit adres behoren...bovendien zijn de prijzen zeker niet goedkoop (wij waren toch goed voor een rekening boven 70€ voor 1 drank +1 voorgerecht/persoon). Misschien goed dat jullie het op voorhand weten...Wat mij betreft: Never again!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Anonymous931
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
62MarkT, Owner van Sawadee, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2019

Ik beantwoord je als zaakvoerder en niet anoniem zoals uw recensie.
Ik kan mijn excuses aanbieden voor de vertraging bij het brengen van jullie hoodgerecht na 45 minuten en de manager zei geen sorry, dus ik zeg sorry voor de vertraging, klanten zijn terugkomen van ski vakantie en ja, het werd druk maar ik kan geen sorry zeggen dat het zo druk werd die avond.
U mag kiezen uw volgende adress om te dineren maar wees zeker als het druk wordt vertragingen kunnen gebeuren, wij koken alles a la minute en verse dus ja...

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De inrichting is netjes smaakvol en gezellig. Zelfs de toiletten zien er goed uit. De bediening is prima. Het eten: dat is eigenlijk te duur voor wat je er voor krijgt. De kwaliteit is goed, maar ik mis het gevoel van een unieke ervaring.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank resas2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
62MarkT, Director of Sales van Sawadee, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2019

freaky dat iemand een foto neemt van de toiletten, het is niet duur het is prijs kwaliteit

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sawadee bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Sawadee geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.