Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Voor herhaling vatbaar ”
Beoordeling van Da Lino

Da Lino
Geclassificeerd als nr. 3 van 99 Restaurants in Zaventem
Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
5 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig, zeer lekker, vlotte en aangename service,... Blijkbaar ook een groot vast clienteel. Wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank wim_broothaerts
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (348)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 348 beoordelingen

2 november 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi restaurant het eten was prima en de wijn was ook heerlijk. Alleen vond ik het erg overpriced. Er zijn genoeg Italiaanse restaurants in omstreken die net zo goed of zelfs beter zijn voor veel minder geld

Datum van bezoek: september 2021
Bedank robkoppers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Gele hoeie pizza zegt dat een westvlomink get hezeid et. Beter dan die pizzerias in uze streke alleszins. Kun nu met herust hemoed up de vliegere

Datum van bezoek: augustus 2021
2  Bedank Bernard B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 juli 2021 beoordeeld

Wij waren er met 4 personen en aten op het terras. Heel goed advies. Vlotte bediening en vooral heel lekker. Mooi menu en dito wijnkaart. Lekkere koffie wat kan smaken na een heerlijk diner. Wij keren er zeker terug!

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Greta L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van en ik kan het ook aanraden na mijn eerste bezoek. Een van de beste Italianen in België voor mij. Vriendelijk op zijn Italiaans. Heerlijke pasta en pizza. Leuk kader.

Datum van bezoek: mei 2021
1  Bedank Positiefje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Da Lino bekeken, bekeken ook

Kraainem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Da Lino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.