Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch met ex-collega”
Beoordeling van Cameleon Citron

Cameleon Citron
Geclassificeerd als nr. 16 van 98 Restaurants in Zaventem
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
27 januari 2019 beoordeeld

Vorige vrijdag voor de 2e maal op korte tijd naar Cameleon Citron geweest.
Eerst maal 's avond: héérlijk vlees!
Nu dus de lunch die werd aangeboden: zelfgemaakte kaaskroketjes en zalmmoot met groentjes. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Bediening ook in het Nederlands, wat we nog altijd kunnen waarderen (ik heb een hekel aan restauranthouders die, ook al praat je Nederlands, je niet antwoorden in je eigen taal. Wie is er eigenlijk de klant?).
Kortom; lekker eten, vriendelijke bediening, mooi kader.
Ik heb al opnieuw gereserveerd!

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Katty V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (92)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 92 beoordelingen

19 oktober 2018 beoordeeld

Cameleon Citron is een vast adres voor de business lunch: kwaliteit aan een goede prijs. De eigenaar-chef is klassiek geschoold en dat merk je aan de kwaliteit van de ingrediënten en de erezaak die hij er van maakt om goede, smaakvolle gerechten te serveren. Voor het diner ben ik hier ook al langs geweest met een grotere groep gasten, de commentaren waren unaniem lovend. Bij goed weer is het buitenterras een pluspunt. Leuke wijnen en een goede bediening.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Esseve
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
2 augustus 2018 beoordeeld

In het centrum van Zaventem...een hoofdgerecht en dessert gegeten. De ontvangst en bediening was niets op aan te merken. Wel eerder formeel.
Gezien het mooie weer hadden we de mogelijkheid om achteraan op het terras te zitten.
Het eten was lekker en zeker niets op aan te merken: de eendenborstfilet met frambozensaus was lekker alsook de tiramisu.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank GuyCau
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
31 juli 2018 beoordeeld

Lekker geëten van het avondmenu en dit voor een aanvaardbare prijs, maar 'genoten' is een licht over-statement. Degelijke gerechten maar ze misten ietswat karakter. Op zich is 10€ extra voor de huiswijn niet te gulzig gevraagd, er werd regelmatig bijgeschonken dus qua volume zat het wel goed, maar net zoals bij de gerechtjes miste ik dat uitgesprokene.
Lijkt me wel een interessant lunch-adresje maar voor een tête-a-tête zou ik toch voor elders gaan.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank herman_mechelen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 juli 2018 beoordeeld

Heel mooi, gezellig restaurant. Als het mooi weer, echt een mooie tijd. Maar vooral een heel lekkere franse keuken. Je eet echt Bourgondisch, aan betaalbare prijzen en zeer vriendelijk personeel. De baas is in de keuken. Echt een aanrader !!!

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank martineds14
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Cameleon Citron bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Cameleon Citron geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.