Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Had geen zin om eten klaar te maken”
Beoordeling van Restaurant Adria Grill

Restaurant Adria Grill
Geclassificeerd als nr. 21 van 100 Restaurants in Zaventem
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
17 februari 2020 beoordeeld

Hier ben je op je gemak juist zoals bij je thuis bent hier heerst er een gezellige sfeer en kun je doen zoals je thuis doet en het zijn echt vriendelijke mensen ze hebben een hart van goud

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jurgen3ad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (62)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 62 beoordelingen

31 januari 2020 beoordeeld

locatie: bijna een cantina, met gezellige sfeer.
service: heel goed. Zaak gerund door vader en dochter. Moeder in de keuken? Vader zeer mededeelzaam, aangename babbel gehad.
bediening: heel goed
eten: matig. verkeerde keuze? Pljeskavica Kajmak (gehakt met kaas) niet onze meug. De mix-grill was wel OK. Ruime porties!
de huisgemaakte baklava is daarentegen een voltreffer, een van de beste ooit.
drinken: de chardonnay uit slovenië was goed (22€). de witte huiswijn niet zo.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bob M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 december 2019 beoordeeld

Toffe bediening, grote porties, maar !!! vlees te veel gebakken, droog, toch lekker.
Lekkere bijgerechten, sla, kool, tomaten. Spijtig van het vlees.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank SchuybroekM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2019 beoordeeld

Heb heerlijk gegeten zoals altijd en altijd heel vriendelijk en een super goede service zeer zeker een aanrader moet je zeker doen en komen eten

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Jurgen3ad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld

Adria Grill is een klassiek Croatisch restaurant waar de klassiekers worden aangeboden voor een goede prijs .
de chevapchichi raznici en Pljeskavica zijn de toppers van de menu...

Datum van bezoek: september 2018
Bedank HVDB999
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Adria Grill bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Restaurant Adria Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.