Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prijs kwaliteit top”
Beoordeling van Restaurant Adria Grill

Restaurant Adria Grill
Geclassificeerd als nr. 20 van 98 Restaurants in Zaventem
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
30 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten voor een zeer correcte prijs. Gezellige eigenaar die graag een babbel slaat aan tafel. Zeker een aanrader

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank CarloD1993
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (63)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 63 beoordelingen

12 juni 2018 beoordeeld

Al jaren vaste klant van dit super restaurant. Wij kijken er elke keer naar uit om terug te gaan, dat is altijd een feest ! Zoran is een goede en grappige gastheer en Gordana tovert elke keer heerlijke schotels op tafel. Vriendelijke familie, wij gaan net als vele klanten steeds tevreden naar huis ! Marina, Guy en familie

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank otterke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 mei 2018 beoordeeld

We zijn voor onze vlucht naar Mexico van de luchthaven Zaventem naar Adria Grill gewandeld, de afstand is goed te doen. Hier hebben we heerlijk gegeten, ik had zelf een Mixed Grill en mijn vriendin de slavische vleesballetjes in tomatensaus die heel lekker smaakte. Genoten van de gastvrijheid van Zoran, die op zijn eigen manier zijn gasten vermaakt. Bedankt voor de gezellige avond!

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JeronimoGrey
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was lekker. Wij hebben nog een portie kroketten bijbesteld zonder extra kosten. Wel toen ons bord zo goed als leeg was. Zowel het personeel als de eigenaren zijn vriendelijk, sociaal en grappig. Zowel de tafels als het toilet zijn heel netjes. Prijs kwaliteit is goed.

Datum van bezoek: april 2018
1  Bedank Syl- V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zelfs met een groep van 16 en voor de rest een vol huis blijven ze een supersnelle en vriendelijke bediening geven in een familiale sfeer top aanrader

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank BartV2733
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Restaurant Adria Grill bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Restaurant Adria Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.