Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Diner”
Beoordeling van Anton Pieck

Anton Pieck
Reserveer een tafel
2
do 1/12
20:00
Geclassificeerd als nr. 6 van 99 Restaurants in Zaventem
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 30
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
1 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na ik weet niet meer hoe dikwijls ik hier ben gaan eten is het nog steeds top...
Garnaalkroketten en dan st jacobsvruchten met een zeer lekkere kreeftensaus.

Datum van bezoek: oktober 2020
1  Bedank DannyV1787
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (100)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 100 beoordelingen

24 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals steeds, zeer vriendelijke aangename ontvangst.
Zeer verzorgde en lekkere maaltijd.
Carpaccio van rund en brochette van scampi en coquilles....top...

Datum van bezoek: juni 2020
2  Bedank DannyV1787
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
5 maart 2020 beoordeeld

Heel vriendelijke bediening en het eten supper lekker. Het 's middags is er altijd veel volk, het 's avonds wat meer plaats. In de zomer is er een grote terras. Zeker de moeite waard van daar te gaan eten ! Wij komen zeker terug !

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank martineds14
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 januari 2020 beoordeeld

zorg ervoor gereserveerd te hebben of op tijd te zijn want .... 's middags zit het restaurant al vlug vol, en zoals steeds is het eten van topkwaliteit en de bediening uitstekend !

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank 172erwina
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke ontvangst, lekkere wildsuggestie....
Wildpate en hert...beide zeer lekker...
Een dikke aanrader als je in Zaventem of omstreken bent, de moeite om een beetje om te rijden..

Datum van bezoek: november 2019
2  Bedank DannyV1787
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Anton Pieck bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Anton Pieck geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.