Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig en gastvrij”
Beoordeling van Anton Pieck

Anton Pieck
Reserveer een tafel
2
zo 28/2
20:00
Geclassificeerd als nr. 7 van 100 Restaurants in Zaventem
Prijsklasse: 16 US$ - 30 US$
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
11 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een juweeltje, een aangename omgeving met een goede keuken en een top wijnkaart aan een goede prijs. Wat wil je nog meer? Jean Louis is een perfecte gastheer. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank marcellD5995LZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (93)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 93 beoordelingen

5 september 2019 beoordeeld

Gezellig, uitstekende ligging, dicht bij bedrijvenpark en luchthaven. Leuk terras, beschikt tevens over prive- vergaderruimte. Lekkere suggesties.Een aanrader

Datum van bezoek: september 2019
Bedank OnAir545810
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2019 beoordeeld

Als je hier in de buurt op zoek bent naar een goed restaurant, dan hoef je niet verder te zoeken. Bediening van zeer vriendelijk personeel, correct en met de glimlach.
Zeker een aanrader en we kijken al uit om nogmaals langs te gaan.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 660filipv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2019 beoordeeld

Aangenaam, warm kader. Vriendelijke ontvangst, bijna "met open armen" door de patron. Vriendelijke en oprecht correcte groet door zaalpersoneel.
Overleg over wat aangeboden zal worden verloopt probleemloos en de patron denkt mee. Afspraken over etentje perfect nagekomen. Bediening is vriendelijk en alle tafelgenoten krijgen een persoonlijke en ongedwongen aanpak (zeer geapprecieerd !). De kadans van opdienen is uitgebalanceerd. Ook de kok komt de genodigden groeten ! Een pousse-café van het huis zou natuurlijk het toefje room op de taart geweest zijn, maar zeg nu zelf, zo'n onthaal en behandeling vind je niet altijd. Bedankt aan mijnheer Vanderhaeghen en en zijn ploeg. We komen zeker terug.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
4  Bedank DirkRob56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 december 2018 beoordeeld

Restaurant gelegen dichtbij de luchthaven, met een mooi terras in de zomer. Binnen voelt het onmiddellijk gezellig en warm aan. Je bent er als het ware onmiddellijk opgenomen. De service aan tafel is uitstekend en heel professioneel, zonder dat het te stijf wordt. De kaart is redelijk beperkt, maar er is genoeg variatie om een heel lekkere maaltijd te genieten. De dranken worden er fris en zeer vlot geserveerd. De chef in de keuken mag gerust een pluim op zijn hoed steken. Ook al is hij niet meer van de jongste, toch vind je er nog gerechten die op een hedendaagse manier geserveerd worden, en die overheerlijk zijn bereid, zoals het vereist is. Kortom een culinaire ervaring, die de Nederlandse verhalen - tekenaar Anton Pieck zeker als kunst zou beschouwd hebben. Ook ideaal voor kleinere groepen of bedrijfsfeestjes

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank johandes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Anton Pieck bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Anton Pieck geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.