Wij hadden de laatste bus van airport naar kerkplein, maar vanaf daar tot hotel reed in de late avondgeen bus meer. Vanaf kerkplein tot hotel was zeer slecht te lopen, aangezien dit langs (en sommige delen gedwongen over) de autobaan was zonder voetpad.
Bij aankomst ontvangst door een wat slome meneer, niet vriendelijk of onvriendelijk, hij maakte en fout en wilde ons nogmaals ā¬85,- laten betalen. De kamer was zeer verouderd, geen gordijnen maar een rolluik. Kleine kamer, kapotte vloer. Bed wat aan de harde kant. Douche: gore vloer, haren op de grond, schimmel tussen de voegen, pleister op de wasbak, warmte lamp zwart geblakend, gore kitranden, vieze oranje/gele randen aan het douchegordijn. We vonden het dusdanig vies dat wij er er niet zijn gaan douchen. Het is een kleine ongezellige kamer, oud en niet schoon. Uitzicht op struiken met daar achter de autoweg. Zelfs voor alleen slapen vond ik dit een onprettige ervaring. Ook hebben we niet ontbeten, dit omdat ik totaal geen vertrouwen had in de hygiĆ«ne gezien de staat van de kamer. Ik vond het het geld niet waard en ga hier nooit meer heen. Dan maar wat meer betalen en lekker slapen en op je sokken de douche in durven lopen te en lekker douchen durven douchen.