Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Speciaal tarief beschikbaar voor leden van Marriott Bonvoy
€ 172
Booking.com
Sheraton.com
€ 172
Expedia.com€ 172
Orbitz.com
Algotels€ 211
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.822)
Beoordelingen filteren
1.822 resultaten
Waardering van reizigers
448
806
349
128
91
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
448
806
349
128
91
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.822 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2019

Een prachtig hotel, ideaal gelegen als je een vroege vlucht hebt... je moet maar oversteken om je aan te melden. Maar voor je boekt, bekijk toch de prijs. het is een sheraton hotel. Er is goede geluidsisolatie en dus geen last van landende of stijgende vliegtuigen

Datum van verblijf: oktober 2018
2  Bedank Johan C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2019

Geachte Gast,

Wij danken u voor het delen van uw bevindingen na uw verblijf bij ons en zijn blij te vernemen dat alles naar wens is verlopen.

Met vriendelijke groeten,
Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2019

Mooi hotel voor zowel zakelijk als Prive-verblijf. Nette lobby en service. Riante kamer en goed ontbijt. Ook het restaurant is aan te bevelen vanwege de mooie gerechten. Neem de tijd om te bestellen want gezien de drukte kan het even duren voor je kunt eten.

Kamertip: Alle kamers zijn gedempt tegen het geluid van vliegtuigen
Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Mouton1968
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2019

Geachte Gast,

Dank voor de tijd die u heeft genomen om uw bevindingen te delen met ons.

We zijn blij te lezen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad en kijken ernaar uit u binnenkort nog bij ons te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2019 via mobiele applicatie

Geen woorden voor. Vertrek relaxed op reis. Heel goed bereikvaar. Niets op aan te merken. Heerlijk bed, goeie keuken, vlotte receptie. Voor herhaling vatbaar bij vroege vlucht. Straalt profesionaliteit uit.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank alvi206
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019

Geachte Gast,

Het doet ons plezier om te lezen dat u een aangenaam verblijf heft gehad alvorens op reis te vertrekken.

We kijken ernaar uit u in de toekomst terug bij ons te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2019

Je hebt weer een vroege vlucht geboekt en dan is het heerlijk om in dit hotel de nacht ervoor te overnachten op slechts 1 minuut lopen vanaf de vertrekhal.
Prima kamers, van alle gemakken voorzien.
Tot de volgende keer!

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 66Marcel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2019

Geachte Gast,

We zijn verheugd om te lezen dat u een aangenaam verblijf heft gehad alvorens uw vlucht te nemen.

Tot een volgende keer!

Met beleefde groeten,

Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2019

Dit is een mooi hotel met stijlvolle architectuur, netjes onderhouden. Ik heb in het hotel geen kerosinegeur geroken en geen vliegtuigen gehoord. Het hotel beschikt over vriendelijk personeel. Er is ook een parking aan verbonden, te bereiken via P5.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank TomV3175
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ingrid R, General Manager van Sheraton Brussels Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2019

Geachte Gast,

Wij danken u voor de tijd die u genomen heeft om uw bevindingen mee te delen na uw recent verblijf in ons hotel.

We kijken ernaar uit u in de toekomst nog bij ons te mogen verwelkomen en verblijven inmiddels,

Met beleefde groeten,
Ingrid Roekens
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken