Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Authentieke eetgelegenheid”
Beoordeling van Mekong River

Mekong River
Reserveer een tafel
2
di 24/5
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 12 van 100 Restaurants in Zaventem
Gegevens restaurant
16 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met de rode curry waanden we ons terug in Thailand. Ze slagen erin een bepaalde smaak op te roepen die in andere restaurants buiten Thailand niet gemakkelijk te creëren is. De decoratie is wat speciaal, het lijkt wat op het binnenste van een boot. Maar voor het eten moet je hier zijn.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank NeleWasHere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mekongriverbe, Propriétaire van Mekong River, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2019

Hartelijk dank voor deze leukreactie. U zult altijd welkom zijn;

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (73)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 73 beoordelingen

15 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren zijn wij met 10 vrienden gaan eten in deze lekkere restaurant.
Het was echt super, wij gaan heel vaak naar Thailand en wij hebben hier de zelfde smaken terug gevonden , de service was top en de sfeer zeer aangenaam ,echt een aanrader.
Bedankt voor deze top avond.

Oli

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank olivierv150
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mekongriverbe, Responsable relations publiques van Mekong River, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2019

Bedankt voor deze mooie reactie. De bemanning van de Mekong River blijft tot uw dienst, Mijnheer Olivier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel erg lekker gegeten, had een special genomen, het zeevruchten pannetje en ik kom hiervoor zeker terug!
Service erg goed en vriendelijk door jonge mensen die hun beste geven.
Een aanrader om snel, gezellig en lekker te eten in Zaventem.

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank Katrien2323
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2019 beoordeeld

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitgebreide kaart met overheerlijke vers bereide gerechten. Gezellige sfeer met Thaise muziek. Echte Thaise sfeer en zelfs prijzen. Een absolute aanrader.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DitPlus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Als het tegen hun zin is dat ze een buffet geven, is het beter dat ze dit niet meer doen . En gewoon à la carte.

Datum van bezoek: februari 2019
1  Bedank Zaventem007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mekong River bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Mekong River geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.