Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend”
Beoordeling van Anarchy

Anarchy
Geclassificeerd als nr. 2 van 100 Restaurants in Zaventem
Prijsklasse: US$ 27 - US$ 54
Gegevens restaurant
26 oktober 2019 beoordeeld

Ben er Met een vriendin gaan eten op een donderdagavond.
De ontvangst was zéér vriendelijk het interieur gezellig overal echte kaarsjes.
We zitten ook niet op elkaar ruimte tussen de tafels.
Het eten was een super mooie presentatie.
De amuses waren ook heel lekker.
Duurdere prijsklasse...maar Zijn geld zeker waard!
De uitbaaters zijn een jong koppel.Bravo voor hun inzet en kwaliteit.
Het betere restaurant in Zaventem.
Zeker doen!

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank chris h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (112)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 112 beoordelingen

22 september 2019 beoordeeld

Een chique resstaurant, maar je het heel weinig op de kaart, maar het is een lekkere keuken. Maar wel aan de dure kant

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank martineds14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je hebt niet al te veel goede restaurants rond de nationale luchthaven. « Anarchy » zit dan, anderhalf jaar na de opening,in feite goed. En is op de goede weg. Een beperkte kaart van vier voorgerechten en vier hoofdgerechten wijst op het werken met verse producten. De chef probeert innovatief om te springen met een smakenpallet, dat vriendelijk door de ega in de zaal aan de man wordt gebracht. Leuke wijnkaart ook. Mits hard werken en focus op wat op het bord komt heeft dit restaurant zeker een toekomst.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 459marcd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld

Hartelijke en rustige ontvangst zowel in het Nederlands als het Frans. Het menu 3-4 gangen zeer aantrekkelijk qua prijs. Amuses en voorgerecht voortreffelijk, hoofdschotel rundvlees minder, dessert terug top. Zeker een aanrader maar duur voor à la carte.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank KGB53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2019 beoordeeld

Lekker gegeten. Wij namen een viergangenmenu.Er was een amuse voorzien. Gevolgd door het voorgerecht met foie gras wat subliem was. Het hoofdgerecht was goed maar minder ten opzichte van de andere gerechten. Het dessert met panacota en speculaasmous maakte alles weer goed en was op hetzelfde niveau als de eerst 2 gangen. De wijn was zeer lekker.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank NNNNNGGGGG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Anarchy bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Anarchy geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.