Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontgoocheld ”
Beoordeling van Bistro R

Bistro R
Reserveer een tafel
2
ma 1/3
20:00
Geclassificeerd als nr. 28 van 100 Restaurants in Zaventem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 48 US$ - 72 US$
Gegevens restaurant
1 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij ons eerste bezoek aan Bistro R was de saus bij de steak niet wat we gevraagd hadden.
Bij ons tweede bezoek op 30/11 had ik een bavette saignant besteld en kreeg ik een steak bien cuit, ook de frietjes waren te bruin gebakken. We keren er niet meer terug.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank yvette364
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RolandD1321, Propriétaire van Bistro R, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2019

Beste heer.
Bouwde eerste keer hebben wij u direct een andere saus gegeven.
Deze zaterdag, heeft u alles opgegeten en heeft u niks laten weten tot aan de koffie
Jullie hadden saignant en à point genomen.
Had u het direct laten weten, hadden wij het probleem kunnen rechtzetten. Maar de borden waren leeg.
En nadien komen klagen, is altijd gemakkelijker.
Mvg,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (40)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 40 beoordelingen

13 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch goed restaurant.
Het eten was top. Goede wijnkaart.
Personeel discreet maar attent.
Kreeft menu aanrader !

Datum van bezoek: november 2019
Bedank devosa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RolandD1321, Propriétaire van Bistro R, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2019

Beste
Bedankt voor uw commentaar
Mvg,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2019 beoordeeld

Heel lekker eten. Snel klaargemaakt. Heel lieve mensen. Bedankt aan de serveur Carmelo, heel sympathiek. :) Zeker het proberen waard. Ik zal zeker terugkomen ;)

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Hugofache
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RolandD1321, Propriétaire van Bistro R, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2019

Beste Hugo.
Bedankt voor uw commentaar.
Mvg,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2019 beoordeeld

We waren met een groep vrienden en ruime keuzen, goed verzorgd, maaltijden ware goed, geen probleem.
Slechts één opmerking. Bij de afrekening accepteerden ze slechts 2 betalingen via bank of credit card. Bon ok een van ons heeft betaald en ja wij hebben dan het bedrag thuis overgeschreven op zijn bankrekening. Op andere plaatsen hebben we nooit zulk een situatie gehad. Spijtig maar ja

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jean-Pierre V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RolandD1321, Gérant van Bistro R, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2019

beste Heer,

bedankt voor uw feedback.

mvg,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld

Was onze eerste zakenlunch in dit restaurant. Gemakkelijk te vinden en ruime parking.
Vlotte en sympathieke bediening. De ribeye steak was correct gebakken en super heerlijk. Zelfgemaakte frietjes en verse bearaisesaus waren heerlijk. Ruime wijnkaart aan schappelijke prijzen. Zeker een aanrader voor wie weinig tijd heeft en toch lekker wil eten.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marcske1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rolandd1304, Propriétaire van Bistro R, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2019

Beste heer.
Bedankt voor uw commentaar
Altijd leuk om dit te mogen lezen..
mvg,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro R bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Bistro R geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.