Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten”
Beoordeling van Bistro R

Bistro R
Reserveer een tafel
2
do 25/2
20:00
Geclassificeerd als nr. 28 van 100 Restaurants in Zaventem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 49 US$ - 73 US$
Gegevens restaurant
7 augustus 2019 beoordeeld

Was onze eerste zakenlunch in dit restaurant. Gemakkelijk te vinden en ruime parking.
Vlotte en sympathieke bediening. De ribeye steak was correct gebakken en super heerlijk. Zelfgemaakte frietjes en verse bearaisesaus waren heerlijk. Ruime wijnkaart aan schappelijke prijzen. Zeker een aanrader voor wie weinig tijd heeft en toch lekker wil eten.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marcske1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rolandd1304, Propriétaire van Bistro R, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2019

Beste heer.
Bedankt voor uw commentaar
Altijd leuk om dit te mogen lezen..
mvg,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (40)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 40 beoordelingen

17 juli 2019 beoordeeld

Was een tijd geleden dat ik nog eens naar bistro R ben geweest, moet zeggen dat ze ons gisteren wel mooie service hebben gegeven. Lekkere aperitiefwijn als advies, de menu was ook zeer lekker en nog betaalbaar en interieur ook mooi en klassevol. Hier komen we zeker terug!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank BartFromWaregem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RolandD1321, Propriétaire van Bistro R, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2019

Beste Heer,

Bedankt voor uw commentaar. Het is altijd fijn om zoiets le lezen.

Met heel veel plezier zijnn wij daar tot uw dienst.

mvg,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2019 beoordeeld

Zateravond gaan eten met vrienden.
Wij hebben de "Influence"-menu genomen: keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten (2 x vis en 1 x vlees), 2 desserts met de bijpassende wijnen.
Het eten is van uitstekende kwaliteit en wordt uiterst vriendelijk en professioneel geserveerd.
Het publiek is gemengd: vrienden, gezinnen met kinderen, koppels. Ondanks het feit dat het restaurant praktisch volzet was, heb je geen overlast van de anderen tafels.
Al bij al een enorme meevaller en we komen zeker terug

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Nestor_VandenAbbeele
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier komen eten op een zaterdagavond, zeker reserveren want het was redelijk druk. Goede bediening, lekker eten, alles was in orde.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank lottek485
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi kader en goede bediening. Eten allemaal vers maar voor mij te weinig body. Voorgerecht was flets, hoofdgerecht goed en dessert zeer lekker. De aangepaste wijnen waren goed.
Goed adres voor grote groepen.

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank Annie0874
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro R bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Bistro R geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.