Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima service en heel lekker, een topper!”
Beoordeling van Alfons Burger Zaventem

Alfons Burger Zaventem
Reserveer een tafel
2
do 4/3
20:00
Geclassificeerd als nr. 22 van 100 Restaurants in Zaventem
Prijsklasse: 11 US$ - 27 US$
Gegevens restaurant
31 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vriendelijk, beleefd en attent, uitstekende service!
Creatief en super lekker in een mooi en aangenaam kader.
Een echte aanrader, hier mogen velen een voorbeeld aan nemen!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank VerSeg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roland d, Gérant van Alfons Burger Zaventem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2018

Beste
Wij danken u voor uw commentaar.
Wij zullen dit aan de ploeg melden.
Was het in Zaventem of Groot Bijgaarden?
Mvg,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (98)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 98 beoordelingen

21 juni 2018 beoordeeld

lekker maar duur vooral de alfred frietjes die heel lekker zijn zijn veel te duur volgens prijs/kwaliteit

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Marina v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roland d, Gérant van Alfons Burger Zaventem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2018

Beste.
Bedankt voor uw feed-back.
Wij zijn zeker niet goedkoop, maar ook niet te duur! En gelijkaardig aan onze collega’s van premium burger.
Kwaliteit heeft een prijs. En die betalen wij ook aan onze leveranciers.
Mvg,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We aten hier op een vrijdag middag en het restaurant was volzet wat betekende dat we iets langer moesten wachten voor ons eten. Onze tafel had zicht op de open keuken en daar werd aan sneltempo gewerkt. De bediening was vriendelijk en spontaan. De hamburgers waren lekker maar ik was niet onder de indruk van de kwaliteit van het Irish beef. Het koolslaatje was heerlijk en ook de frietjes. Het huisaperitief is ook een aanrader.

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank rutharten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roland d, Gérant van Alfons Burger Zaventem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juni 2018

Bedankt voor uw commentaar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn reeds 2 maal gaan eten bij Alfons Burger. Ikzelf bestelde beide keren een salade, de Griekse salade en de salade met gegrilde kip en guacamole. Beide waren zeer lekker! Ook de bediening is vriendelijk. Vooral op maandag doet het restaurant een leuke actie, je krijgt 20% korting op de volledige rekening! Zeker een aanrader dus.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank bellevp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roland d, Gérant van Alfons Burger Zaventem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018

Bedankt voor uw commentaar.
Mvg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2018 beoordeeld

Het eten is lekker, niets op aan te merken en echt ruime porties. Ook aan vegetariers werd er gedacht (de kaart ter plaatse is wat ruimer dan wat op hun website stond).
Wat me we tegenviel was de rekening: een plat watertje kost 4,60 euro!!!

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank maarten p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roland d, Gérant van Alfons Burger Zaventem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2018

Beste Heer,
Wij danken u voor uw feedback.
De prijs dat u hier schrijf is wel voor een fles van 50 cl, aan tafel geserveerd.
mvg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Alfons Burger Zaventem bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In Alfons Burger Zaventem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.