“Typische Griekse avond”

Helios
Geclassificeerd als nr. 21 van 102 Restaurants in Zaventem
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 31
4 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker eten. Verschillende mezze's en super vriendelijke bediening. Het is leuk om verschillende gerechten te delen

Datum van bezoek: april 2022

30 oktober 2022 beoordeeld

Een gezellig Grieks kader , met een goede , geen al te grote, kaart. We hebben genoten van het heel lekker eten en de toffe bediening. zeker de octopus en de zwaardvis zijn aanraders.

Datum van bezoek: oktober 2022
25 augustus 2022 beoordeeld

Vandaag eerste maal daar gaan eten maar zeker niet de laatste keer
Vlotte zeer vriendelijke bediening. Eten super lekker. Hier vindt je alles als je eens gezellig en heel goed wil eten. (Er was zelfs een kleine attentie voor mijn verjaardag)
Kortom alles super

Datum van bezoek: augustus 2022
26 september 2021 beoordeeld

Na een aantal maal terug gaan eten en was nog altijd lekker met een vlotte en vriendelijke bediening het blijft een toppertje

Datum van bezoek: september 2021
25 september 2021 beoordeeld

Verzorgde zaak : lekkere gerechten, deskundige lieve Marrokaanse dame aan de tafel, korrekte prijzen. Kortom : 9 op 10. We hadden werkelijk mooie avond.

Datum van bezoek: september 2021

Reizigers die Helios bekeken, bekeken ook

Vilvoorde, Vlaams-Brabant

Kortenberg, Vlaams-Brabant
Vilvoorde, Vlaams-Brabant

In Helios geweest? Deel je ervaringen!