Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig restaurant ”
Beoordeling van 't Cuyperke

't Cuyperke
Geclassificeerd als nr. 4 van 98 Restaurants in Zaventem
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 45
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
28 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige plek voor lunch of diner als je wacht op een vlucht op Brussel Airport. Bediening is vriendelijk en het eten is heerlijk!

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank Saskia L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (133)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 133 beoordelingen

28 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening. Mooie kleine kaart met heerlijke gerechten. De huiswijn is uitstekend. Ideale plek om te eten voordat je naar het vliegveld gaat.

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank Beatle1972
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd vriendijke bediening en uitermate verzorgde dagschotels. Nog nooit ontgoocheld geweest in de dagschotel.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank LucD1602
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 september 2019 beoordeeld

Een echte aanrader, je kan er een grote variatie eten. Alles wordt mooi geserveerd en is van topkwaliteit. De prijzen zijn zeer democratisch.
Het personeel is steeds enorm vriendelijk met een schitterende gastvrouw.
Het interieur kreeg recent een nieuw kleurtje wat het enkel maar gezelliger maakte. Een topaanrader in Zaventem en omstreken.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank 793carlog
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vroeger ben ik regelmatige tijdstippen hier gaan eten. Na lange tijd terug geweest ...maar niet voor herhaling vatbaar. De supervriendelijke gastvrouw kon het middelmatig eten niet compenceren. Een hapje geeft de kwaliteit aan voor de rest van de maaltijd. Beter geen hapje dan een vleugel van
Piepkeuken die zwemt in bbq-saus. Ook de spaghetti zwom in het vet.

Vroeger zat hier altijd veel volk ... het verwonderde me dan ook niet dat er maar 3 tafels bezet waren.
Jammer dat ze in dit leuk kader, met super vriendelijk personeel maar deze kwalitiet serveren.
Indien ze de kwaliteit van het eten verhogen dan ben ik er zeker van dat dit kan leiden tot succes.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank LukB25
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Peter C, Eigenaar van 't Cuyperke, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2019

Beste,

Met spijt moet ik lezen dat U ervaring in ons restaurant niet positief was. Ik verontschuldig mij hiervoor! De spaghetti was inderdaad te vettig. Dit komt doordat er teveel olijfolie op de spaghetti was gegoten na het afkoken (doordat deze anders plakt) Na het doorgeven van jullie borden heb ik de oude direct vervangen door nieuwe.

Dat er deze keer minder volk aanwezig was dan U vorige bezoeken zal zeker met de vakantieperiode te maken hebben. Ik mag u toch met enige trots vertellen dat ons restaurant gedurende het jaar zowel op de middag als tijdens de avonddienst gezellig vol zit.

Met vriendelijke groeten

Cuypers Peter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Cuyperke bekeken, bekeken ook

Zaventem, Vlaams-Brabant
 
Zaventem, Vlaams-Brabant
Zaventem, Vlaams-Brabant
 

In 't Cuyperke geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.