“Verwachtingen zijn overstegen!”

Geclassificeerd als nr. 1 van 46 Restaurants in Zele
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
23 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij namen het 5-gangendiner alsook de suggestie van de chef. Het eten was zeer verfijnt en elke hap een samenhang van smaken, verrukkelijk!
De suggestie daarentegen was een verhaal waar de chef zelf ons in meenam en elke handeling uitlegde. Dit was meer dan eten, dit was een beleving!
TOP, zonder meer

Datum van bezoek: augustus 2024

3 juli 2024 beoordeeld

De keuken is top, de zaal, sfeer en bediening is helaas triestig.
Slechte communicatie ter plaatse en ook misverstand door onduidelijke website.

Datum van bezoek: juli 2024
6 juni 2024 beoordeeld

Na een eerdere enorme ontgoocheling in 2021 gaf ik het nog eens een kans. Ik reserveerde op 14 mei voor 6 personen met de mededeling dat er in het gezelschap van 6 een vegetariër was die noch vlees noch vlees eet. Waar we nog nooit in een brasserie, restaurant, zelfs klasserestaurant voor een vegetarisch alternatief problemen hebben gekend, krijg ik vandaag - 4 weken later - telefoon dat ze enkel een menu kunnen voorstellen met enkel vlees of enkel vis maar niet zonder vlees en vis. Bedroevend voor een chef met ster en vooral triest dat ze 4 weken nodig hadden om ons te verwittigen, waar we er nu nog 3 hebben om een alternatief te zoeken... Nooit meer Fleur de Lin dus nadat we wederom in de hoek gezet worden, deze keer figuurlijk. Nota van genomen.

Datum van bezoek: juni 2024
Barbara Dhondt, Eigenaar van Fleur de lin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2024

Beste Lien,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat jullie in 2021 een ervaring hebben gehad die niet aan uw verwachtingen voldeed.

Graag willen we u en de andere recensie lezers uitleggen hoe de reservering is verlopen:

U heeft uw reservering via onze website gemaakt. Hier staat duidelijk vermeld dat we niet alle aanpassingen aan het menu kunnen doorvoeren. Dit wordt ook opnieuw vermeld bij het maken van uw reservering in de online reservatiemodule. Zodra u uw reservering voltooid had, ontving u een bevestigingsmail waarin dit wederom wordt benadrukt.

Omdat we graag wilden helpen, hebben we toch contact met u opgenomen om dit te verduidelijken. U gaf aan dat dit probleem vier weken later aan de orde kwam, maar u was hiervan reeds op de hoogte tijdens het maken van uw reservering. Het is voor ons pijnlijk om een negatieve recensie te ontvangen, terwijl we duidelijk proberen onze gasten hierover te informeren.

Met vriendelijke groeten,

Barbara Dhondt

9 april 2024 beoordeeld

Onze verwachtingen waren zeer hoog,helaas wat teveel verwacht.Starter...kommetje zeer warm, vis lauw tot zelfs koud.Het hoofdgerecht was taai en er werd wel gezegd wat er op ons bord lag,maar het was niet duidelijk hoorbaar.Had gehoopt dat de lunch een weerspiegeling zou zijn van een mogelijk diner ...maar dit zal het niet worden..Het was goed...dat was dan ook alles.

Datum van bezoek: april 2024
12 januari 2024 beoordeeld

Heerlijk diner met verfijnde smaken, en al even lekkere wijnen er bij geserveerd. Alles ging er gemoedelijk aan toe, en het personeel was zeer discreet en gedienstig. Het signatuurgerecht is trouwens een echte aanrader!

Datum van bezoek: januari 2024
    • Sfeer

Reizigers die Fleur de lin bekeken, bekeken ook

Dendermonde, Oost-Vlaanderen

Belsele, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen

In Fleur de lin geweest? Deel je ervaringen!