Vriendelijk ontvangen werd ons het aperitief aangeboden in het salon vergezeld met een paar fijne amuses die direct de toon zetten. We gingen voor menu Genieten. Eén voor één kwamen de gerechten als schilderijtjes onze richting uit. Bijna te mooi om op te eten, heerlijk mond strelend genieten van elke hap. De aangepaste bieren waren top dit keer, meer dan voldoende om alle gerechten te begeleiden. De stout bij het nagerecht overheerste van smaak wat ook de ober naderhand bevestigde dus heb ik deze aan de kant laten staan. De bediening liep heel vlot, alles werd op tijd aangevuld met steeds een vlotte glimlacht. Bij één van de gerechten miste ik de kaviaar, blijkbaar moet je deze bestellen bij de opname van het menu en was met tijdens het eten ontgaan. Kortom, het plaatje klopte met een bijna foutloos parcours, het eten was super en de bediening in tegenstelling tot mijn vorige reactie dag en nacht verschil, het liep professioneel zoals het hoort. Zeker een aanrader. Proficiat aan heel de ploeg en veel succes op 'Bocuse d'Dor'