Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van Het huis van Cleophas

Het huis van Cleophas
Geclassificeerd als nr. 6 van 76 Restaurants in Dendermonde
Prijsklasse: 30 US$ - 120 US$
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
20 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een vriendelijk welkom en een aangename bediening. Een mooie locatie en lekker gegeten. De grote tuin is bij mooi weer een enorm pluspunt.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Jannis B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (216)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 216 beoordelingen

14 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen langs op een weekavond. Het restaurant was goed gevuld en we waren niet gehaast, maar toch verliep de bediening een tikkeltje traag. Het is te begrijpen dat het druk is in de keuken, maar een wijnkaart brengen zou maar enkele minuten mogen duren. De ontvangst was wat koeltjes.

Het gebouw is mooi, maar we zaten in de aangebouwde veranda tussen drie open ramen waar de akoestiek erg slecht was. We konden elkaar vaak amper horen door lawaai van andere tafels die niet abnormaal luid waren. De kerstdecoraties waren blijven staan tot midden maart.

We kozen gerechten van de restaurantkaart, het eten was goed maar niets bijzonders, net als de Roemeense wijn. Bij het aperitief kregen we aperol spritz aan de kleine kant met weinig of geen schuimwijn in, en een martini met te veel ijs om comfortabel van het glas te drinken.

Datum van bezoek: maart 2020
2  Bedank Machteld L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2020 beoordeeld

Zoals steeds enorm genoten van de menu. Ook de speciale Roemeense wijnen waren subliem. De foto's spreken voor zich.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Danny B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vaak zijn wij zeer kritisch bij onze beoordelingen. Echter hier valt zeer weinig aan te merken. Locatie is top en eten is zeer goed prijs kwaliteit. We zijn hier toevallig beland omdat we in de buurt waren en hadden speit dat we niet zo een grote honger hadden. We gaan hier speciaal naar terug rijden al is het een uurtje rijden dat zegt al wel wat

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Stay43454788430
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2019 beoordeeld

Het eten is er goed en wordt op een vriendelijke manier geserveerd. De huiswijn is goed. Vanuit de "veranda" heb je wel een goed zicht op de mooie tuin. Er is ook parking voorzien. Gelet op de grootte van het restaurant kan het er wel wat lawaaierig zijn. Alles bijeen is het een goede locatie om iets te gaan eten

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marc v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Het huis van Cleophas bekeken, bekeken ook

Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 

In Het huis van Cleophas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.