Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“As always, great!”
Beoordeling van Brasserie Bar Boef

Brasserie Bar Boef
Geclassificeerd als nr. 20 van 76 Restaurants in Dendermonde
Gegevens restaurant
22 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze hebben tijdens de sluitingsmaanden en een tijd erna gerenoveerd, het was al gezellig ervoor, nu hebben ze er een mooi uitgebreid terras bij en de binnenkant een opkikker gegeven. Het eten de bediening en de eigenaar zoals altijd allemaal in orde zoals we gewoon zijn. We komen hier graag en geregeld ook tijdens de lockdown bestelde we hier enkele malen.
Lekkere cocktails, lekkere tapas en hapjes. Allemaal verzorgd en origineel opgediend. Heel erg welkom gevoel!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Hanimalia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (35)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 35 beoordelingen

8 september 2020 beoordeeld

Heel lekkere maaltijden afgehaald: porties waren voldoende. verhouding prijs/kwaliteit zit goed , al betaal je wel veel : je moet zelf afhalen, je kan niet in een gezellige taverne zitten, je mist de vriendelijke bediening. Alle begrip echter voor de moeilijke tijd voor tavernehouders.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank EetEnGeniet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2020 beoordeeld

Intussen al een aantal keer gepasseerd, maar nog nooit teleurgesteld. De lunchmenu is zeer redelijk van prijs en biedt een leuke manier om de zaak te leren kennen, maar het is bij de volle menukaart dat het restaurant echt schittert: traditionele Vlaamse keuken, maar steeds verfrissend aangepast met elementen uit Orientaalse en/of zuidelijke keuken. Mooie porties, voldoende keuze, uitgebreide drankkaart. De eigen gin-tonics zijn zeker een aanrader (komende van iemand die eigenlijk geen/weinig gin tonic drinkt).

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Yves_De_Waele
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond genoten van een Côte de L’Os in deze brasserie. Dit op aanraden van de bediening
Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik €2,50 voor een klein potje saus wel prijzig vind
We werden verrast door er bij de Bakermat een intiem optreden werd gegeven en daardoor ons diner op het terras een muzikale omlijsting kreeg.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Judithv1326
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant waar we geregeld naar terug keren.
Fijne kaart, een keer iets anders dan altijd gewone steak met friet. Je kan ook een maaltijd vormen met vanalle appetizers. Zeker leuk met vrienden

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Hanimalia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Bar Boef bekeken, bekeken ook

Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 

In Brasserie Bar Boef geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.