Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Opa kende nog een goed Grieks restaurant in Dendermonde ...”
Beoordeling van Zorba

Zorba
Geclassificeerd als nr. 26 van 76 Restaurants in Dendermonde
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
5 januari 2020 beoordeeld

Nog nooit zo onvriendelijk bedient geweest en direct op de pot mogen gaan zitten bij thuiskomst ...
Helaas kan je geen 0 sterren geven

Datum van bezoek: januari 2020
2  Bedank Hendrixxx069
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (47)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 47 beoordelingen

6 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ben hier al een paar keer geweest.
Dit restaurant heeft zijn aparte sfeer, vooral door de knorrige grootvader die hier duidelijk de 'runner' is.
De manier waarop hij zijn gasten ontvangt en verder behandelt, heeft iets verkeerds, maar ook weer niet.
Sommige gasten zullen zich storen aan zijn 'gedrag' maar ik accepteer zijn eigenheid. Je bent hier in een Grieks restaurant. ..een 'familiebedrijf'.
No fake! No nonsens!
Je hoeft niet naar Griekenland te reizen om je smaakpapillen eens mediterraans te laten 'huppelen'.
Als je een kwartiertje na de maaltijd nog steeds die Griekse smaak in je 'bocca' proeft dan is het ok.
En zo is het hier ook.
Ik ging voor basic-food: een lamsbrochette.
Iets te droog gebakken maar ok.
Geen saladdressing extra is positief.
Je weet na de maaltijd terug hoe rode ui smaakt. En niet hoe de dressing proeft.
Geen camouflage.
Op mijn vraag of je vegetarisch kon eten was het antwoord eerder: "Neen"
Maar als je reserveert en je wil wat vegetarisch dan moet je dat gewoon melden bij de reservatie. Mama in de keuken lost dat wel op met linzen of iets dergelijks.
Correct alweer.
Een typisch dessertje vroeg ik.
Mooi lekker zoet ...enkel de koffie was een filtertje. Beetje spijtig.
Ik kom terug maar niet in het weekend...dan is er te veel 'volk' in dit restaurant en dát is een goed teken..geloof me vrij!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Hugoaelbrecht
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2019 beoordeeld

Al decennia lang hetzelfde. Niet slecht maar ook niet bijzonder.
De oude baas blijft er naast de toog de boel observeren en de jonge generatie bijsturen.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank YvanOpwijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2018 beoordeeld

Raar dat dit restaurant zo wordt aangeprezen?
Mixed grill besteld, vlees was droog en aangebrand .Niet lekker.
Je krijgt wel veel.
Eén keer ,maar ook de laatste keer.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank EddyD762
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2018 beoordeeld

Lekkere maaltijden , dagverse groenten op Griekse wijze geserveerd .
Het voorgeschotelde vlees was lekker mals en lekker op zijn Grieks gekruid .

Echt een aanrader om in deze sfeer de maaltijd te nuttigen !

Onze groep zal zeker nog verschillende malen langs gaan !

De kwaliteit van de maaltijden zijn zeer goed .

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank WimM268
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Zorba bekeken, bekeken ook

Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 

In Zorba geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.