Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super!”
Beoordeling van APPELSVEER

APPELSVEER
Geclassificeerd als nr. 12 van 76 Restaurants in Dendermonde
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
20 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De avond voor ons bezoek gereserveerd en een heel vriendelijke dame aan de telefoon gehad. In tegenstelling tot sommige commentaren in dit forum kan ik alleen zeggen dat we vandaag even vriendelijk werden ontvangen en bediend. We hebben het menu genomen en vonden alle gerechten heel mooi gepresenteerd en smaakvol. Een aanrader, bij ons zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank guyd322
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (104)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 104 beoordelingen

28 augustus 2020 beoordeeld

Nog nooit in mijn leven zo een onvriendelijke gastvrouw tegengekomen. Ook ontgoocheld in het eten. In deze prijsklasse mag het culinair niveau toch hoger liggen. Ik heb op heel wat plaatsen al veel lekkerdere dingen gegeten aan een lagere prijs. Met een ontevreden gevoel naar buiten gestapt. Blijf er weg!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Kaatvdb77
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2020 beoordeeld

We zijn hier geweest op een zonnige zondagmiddag in juli samen met vrienden.
Door het mooie weer konden we buiten op het terras eten wat met deze Corona toestanden mooi meegenomen was. Het was er heel gezellig en we waanden ons op een terrasje in het zuiden...
We namen het 3 gangen menu en waren blij verrast wat we op ons bord kregen voor die prijs!
Gravad lax als voorgerecht en kip als hoofdgerecht. Misschien niet echt origineel maar het was smaakvol en op een mooie manier gepresenteerd.
Alles wordt er zelf gemaakt... van het fantastische brood tot de koekjes bij de koffie.
De gastvrouw was heel vriendelijk en de bediening ok
Ik ben een beetje verwonderd over sommige negatieve commentaren hier.
Misschien komt dit doordat men teveel vergelijkt met het sterrenrestaurant Ebdiep waar hij vroeger de chef was ? Je mag dit niet vergelijken !
Ik denk niet dat het de bedoeling is vd chef om opnieuw een sterrenrestaurant te runnen.
Hij kiest denk ik eerder voor een gewone smaakvolle keuken voor een democratische prijs.
Een 3 gangen menu voor 30 € was meer dan correct prijs/kwaliteit voor wat we op ons bord kregen.
De gangen kwamen niet te vlug na mekaar wat ik een voordeel vind...
Zo heb je tijd om tussendoor wat te praten met elkaar en moet je je niet in een record tempo volproppen...om vlug plaats te maken...
Het was een eerste kennismaking maar we gaan zeker terug !

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tin6912
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2020 beoordeeld

Had zeker meer verwacht voor iemand met 13/20. Bediending goed maar het eten was beneden niveau. Heel jammer. .Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Liliane R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2020 beoordeeld

Fietsen en ijsjes eten kan je overal maar tijdens "HET" een ijsje eten kan je enkel in het Appelsveer!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank FredenChris
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die APPELSVEER bekeken, bekeken ook

Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 

In APPELSVEER geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.