Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“laatste lunch voor corona”
Beoordeling van Gasthof Het Vaderland

Gasthof Het Vaderland
Geclassificeerd als nr. 23 van 76 Restaurants in Dendermonde
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
31 oktober 2020 beoordeeld

Op bezoek in deze kleine stad met enkele mooie monumenten én het meest verwaarloosde begijnhof ter wereld aten wij hier een uitstekende paling in 't groen. De bediening was vriendelijk, onze hond mocht onder tafel, de coronamaatregelen werden goed gevolgd; niks te klagen, enkel lof !

Datum van bezoek: oktober 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Loe D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (66)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 66 beoordelingen

6 oktober 2020 beoordeeld

In het Vaderland binnen gestapt op een doordeweekse dinsdag,
een aperitiefje gedronken en de dagschotel genomen.
we namen beiden hetzelfde meloen met ham en lam....
ik was nog aan het eten van het voorgerecht en bord werd weg genomen....
toen het hoofdgerecht er bijna was, kwam de mijnheer vragen of wij het lam genomen hadden, er stond blijkbaar kabeljauw klaar...
we zeiden dan maar dat het geen probleem was en bestelden 2 cola zero, gewone cola werd gebracht, ook zonder morren dan maar opgedronken.
De mijnheer vroeg of hij ons plezier kon doen met een Amarettoken , ja, dat is vriendelijk....
We wilden afrekenen, bankcontact werkte blijkbaar niet, 2 maal geprobeerd,
er was een andere chip onderweg zei hij...
dan maar cash betaald, en toen gaf hij te weinig geld weer....
spannende middag wel, mijnheer was vriendelijk dat wel...
gelukkig dat wij geen moeilijke mensen zijn....

Datum van bezoek: oktober 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marina d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2020 beoordeeld

Zondag 20 september enorm genoten van de lunch in Gasthof Het Vaderland. Nog een uitzonderlijke, prachtige dag op het terras met zicht op de gezellige Grote Markt. Er werd aangekondigd dat de chef thuis, na zijn reis, in verplichte corona-quarantaine zat. En iedereen vreesde het ergste. Maar in de keuken heeft de meesterknecht bewezen dat hij het veel beter kan dan de kopman-chef (cfr Ronde van Frankrijk). Fantastische lunch en de bediening TOP !

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Oostendsegenieter11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 januari 2020 beoordeeld

Geweldig vriendelijke ontvangst met bubbels en zeer lekkere hapjes.(de mousses waren top) Mooie zaal en tafeldecoratie. Vlotte, snelle en vriendelijke bediening. Menu was overheerlijk. Alle gerechten waren top en verfijnd. Een aanrader. De zaakvoerder doet enorm zijn best en is supervriendelijk, dit vind je niet veel meer. Enkel 1 minpuntje en dit is puur persoonlijke smaak:stop aub de dj in het rusthuis. Muziek was niet voor een jong publiek. Er was geen diversiteit. Een dj hoort voor alle leeftijden te draaien en niet enkel 60,70 muziek.

Datum van bezoek: januari 2020
2  Bedank Evedelandsheer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 december 2019 beoordeeld

Ik at smakelijke kroketten met heel weinig garnituur. prijs/kwaliteit verhouding zit niet goed. Je hebt natuurlijk een mooi interieur.
We kregen vooraf wel een amuse geule.
De wijn was heel lekker, maar mag ook wel tegen de aangerekende prijs.
Bediening was vriendelijk.
Goedkoopste maaltijd is 16 euro, dus duur.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank EetEnGeniet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gasthof Het Vaderland bekeken, bekeken ook

Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
 

In Gasthof Het Vaderland geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.