Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Holiday Inn Express Strasbourg - Sud
Hotels in de buurt
54 US$
50 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
50 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
62 US$
60 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
50 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
120 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Au Boeuf(Blaesheim)
94 US$
78 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
90 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 104 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

56 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
76 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
62 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (369)
Beoordelingen filteren
369 resultaten
Waardering van reizigers
72
195
72
21
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
72
195
72
21
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 369 beoordelingen
23 augustus 2017 beoordeeld

Eerlijk is eerlijk, we hebben maar 69 euro betaald voor een overnachting (ontbijt inbegrepen) omdat we last minute nog iets zochten op doorreis naar Italië. Voor deze prijs verwacht je niet al te veel maar een Holiday Inn is normaal gezien wel in orde. Bij aankomst waren we vrij enthousiast omdat de kamers comfortabel waren ingericht en het hotel er vrij goed uitzag. Ook het zwembad is best OK, de commentaren van een zwembad van 1 op 2 m kloppen echt niet. Wat voor ons dan wel tegenviel is dat onze 15-jarige zoon moest slapen op een sofabed. Dit is niet zo erg maar wel wanneer de matras maar 1.5 cm dik is en de lattenbodem meerdere kapotte latten had. Een extra matras gevraagd maar dit was niet mogelijk. Hebben de "matras" op de grond moeten leggen. Dus voor 2 personen voldoet de kamer maar ik zou hier nooit logeren met meer dan 2 personen want het derde bed is beneden alle peil. Ontbijt was best OK maar de tafels werden niet goed schoon gemaakt. De omgeving is inderdaad troosteloos maar met een beetje opzoekwerk weet je dit op voorhand ! Dus voor de prijs die wij betaald hebben meer dan OK voor 1 overnachting maar geen aanrader voor gezinnen gezien de kwaliteit van het sofabed.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank gertanja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tiare T, Front desk clerk van Holiday Inn Express Strasbourg - Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 september 2017
Google-vertaling

Hello from Strasbourg,
Dear guest,
Thank you so much for sharing your feedback further your stay at the Holiday Inn Express Strasbourg Sud. We are so sorry to read that the sofa bed provided for the third person was not at your convenience and that unfortunately we could not manage to provide with another mattress. We would like to assure you that we always to our best to meet our guests' expecations and request and we are so sorry that this was not the case at that time. Be assured that your comments are very valuable to us and will be shared to our entire team. We still hope that we may have a new opportunity to welcome you back again here with us in order to prove you that we are capable for better. Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2017 beoordeeld

Wij hadden een familiekamer dwz een tweepersoonsbed en een sofabed. Met 2 tieners is dat eigenlijk niet te doen. Sofabed is te klein. Voor de rest was de kamer wel in orde en deze was vernieuwd en alles was zeer proper. Het ontbijt was niet goed. Daar moeten ze echt nog werk van maken; heel basic. Spijtig. 's avonds hebben wij ook niet in het hotel kunnen eten omdat er geen voldoende personeel aanwezig was. Personeel wel heel vriendelijk.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Staske76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tiare T, Front desk clerk van Holiday Inn Express Strasbourg - Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 september 2017
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you so much for your feedback further your stay in our hotel.
We would like to apologize for any inconvenience you may have encountered during your stay with us. Your reviews are very important to us as we use them in order to improve our services. Be assured that your comments will be shared to our entire team. We hope to welcome you back again in our hotel soon. Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2017 beoordeeld

leuke kamer maar voor 4 was het tweede bed een beetje te krap , maar ons hoor je niet klagen voor deze prijs , lekker kunnen afkoelen in het zwembad, wat netjes was , het , weliswaar beperkte personeel, was heel correct en vriendelijk, ontbijt was eveneens heel basic , maar meer dan oke , spijtig dat je er niet kan eten avonds, voor langere periodes niet echt geschikt volgens mijn bescheiden mening , al bij al voor 1 a 2 dagen een aanrader

Kamertip: is een rustig hotel
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank alfons s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tiare T, other van Holiday Inn Express Strasbourg - Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2018
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you very much for sharing your feedback further your stay in our hotel last summer. We are glad to read that you enjoyed your stay with us. Your comments and recommendations are very much apprciated and will be shared to our entire team. We hope to welcome you back again here with us for your next visit to Strasbourg.
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelogeerd met het gezin in 2 verschillende kamers. Beide hadden te weinig druk op het water in de ochtend. Ontbijt werd te laat aangevuld. Wel voldoende keuze. Kamers waren netjes en bedden zeer goed.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Flippos4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tiare T, Front desk clerk van Holiday Inn Express Strasbourg - Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 september 2017
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you very much for sharing your feedback further your stay at the Holiday Inn Express Strasbourg Sud. We would like to apologize for any inconvenience occurred during your stay at breakfast and with the water pressure. Be assured that your comments are well noted and will be share to our entire team. Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2017 beoordeeld

Voor een nacht gaat het. Laat aangekomen - vroeg vertrokken. Mindere Holiday Inn Express. Hebben al in betere gezeten
Ontbijt was ook iets minder.
Kleine kamers.
's Nachts veel lawaai van dichtbij gelegen snelweg.
Gratis wifi
Ga volgende keer toch iets anders kiezen

  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Bart D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tiare T, Front desk van Holiday Inn Express Strasbourg - Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juli 2017
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you very much for posting your review further your stay at the Holiday Inn Express Strasbourg Sud. Your commments are very important to us and will be shared to our entire team. We will be more than happy to welcome you back again someday in a ner future. Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken