Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 82
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
Expedia.com
US$ 81
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 16/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
travelup.com
Priceline
TravelocityUS$ 81
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (649)
Beoordelingen filteren
649 resultaten
Waardering van reizigers
224
294
85
29
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
224
294
85
29
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 649 beoordelingen
Beoordeeld op 9 april 2018 via mobiele applicatie

Als je een vroege vlucht hebt en dicht bij de luchthaven wil logeren, dan is dit een prima hotel. Een beetje charmeloos maar kamers zijn in orde, met een restaurant waar je correct eet en een shuttle die je naar de luchthaven brengt.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank BVR3080
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alejandro M, Director General van Areca Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2018

Beste BVR3080. Heel erg bedankt voor het waarderen van ons hotel op tripadvisor. We hopen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan en we hopen je snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Hotel Areca.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2017

Omdat wij erg vroeg moeste vliegen zijn we 1 dag eerder van Calpe naar Alicante gereisd zodat we ook de huurauto in konden leveren. Daar is Areca Hotel uitermate voor geschikt. Om 5 uur 's morgen komt de pendelbus je ophalen om je bij de luchthaven te brengen voor slecht € 9,-. We hadden een prima en schone kamer en konden er ook een hapje eten. Voor vakantieganger en/of zakenlieden die vroeg op de luchthaven moeten zijn een uitstekend hotel

Kamertip: aan de achterzijde met zicht op de binnenplaats
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank wimdevries46
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alejandro M, Director General van Areca Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2017

Geschat. Hartelijk bedankt voor zo'n uitstekende beoordeling over ons Hotel Areca. We zijn blij dat we je verwachtingen hebben voldaan en dat we de beste optie waren. Hartelijk dank voor uw aanbeveling aan andere reizigers. Met vriendelijke groet, Hotel Areca.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2017 via mobiele applicatie

Als je de volgende dag vroeg moet vliegen is dit hotel je beste keuze! Modern, ruime kamers, wellness en op een boogscheut van de vlieghaven gelegen. (Pendeldienst)
Er is ook een degelijk restaurant maar vooral de exotische tuin is een ware verrassing! Bovendien niet te duur!

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank raymondmechelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2016

Ideaal net hotel voor als u laat aan komt op vliegveld Alicante/Elche of als u vroeg vertrekt van hetzelfde vliegveld.
Torrellano is een klein stadje, waarvoor de toerist, werkelijk niets te doen of te zien is.

Kamertip: Wij hebben heerlijk authentiek gegeten in Torrellano bij restaurant La Picaeta de Manolo.
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Pinguins_33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2016 via mobiele applicatie

Wij zijn hier beland na een misgelopen vlucht. Proper hotelletje op 2-tal km van de luchthaven. Vriendelijke, stijlvolle ontvangst en bediening. Heel lekker gegeten. 4 sterren meer dan waard. Stadje zelf, Torellano, stelt niet echt veel voor. 12-tal km van Alicante en Elche. 18-tal km van de kust.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Natascha L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken