Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Saint-Martin d'Ardeche
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Geweldig gegeten”
Beoordeling van la paillote

la paillote
Geclassificeerd als nr. 2 van 22 Restaurants in Saint-Martin d'Ardeche
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
25 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij restaurant in leuke tropische setting. Zomers gevoel. Goede keuken en tot in de puntjes verzorgd. Magret de canard is een aanrader. Ook leuk voor kinderen met een springkussen. Aanrader!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank MenE2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (299)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 299 beoordelingen

21 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de tweede keer naar La Paillotte geweest. Eerste keer viel beter mee dan de tweede keer, al was het zeker niet slecht. Maar de laatste avond van t seizoen is de ambitie om perfect te zijn een beetje weg zeker? Volgend jaar gaan we er zeker terug, 't kader is okee, 't eten is lekker en de bediening is dan hopelijk ook op peil.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank EddyD738
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je krijgt hier grote porties. Waar voor je geld. Heel vriendelijke, soms tikkeltje te familiaire bediening. Zeker een aanrader. Het is geen kantine bij een camping maar een echt restaurant!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Seppe v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ligt wat weg van het centrum maar absolute aanrader

Fris en verse salades, lekkere pizza s en mooi terras met prachtig uitzicht

Aanrader

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank lucvandamme
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ongeloofelijk lekker gegeten! :) leuke is dat je altijd groentjes en fruit van de dag hebt :) de hoeveelheden zijn ook groot. Ik heb een salade fraîcheur gegeten. Dit voor de kostprijs van slechts 8 euro! :)
Wel belangrijk dat je op voorhand gereserveerd hebt.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Thul1ne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die la paillote bekeken, bekeken ook

Saint-Martin d'Ardeche, Ardeche
 
Saint-Martin d'Ardeche, Ardeche
 

In la paillote geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding