Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.680)
Beoordelingen filteren
2.680 resultaten
Waardering van reizigers
1.443
891
262
62
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.443
891
262
62
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.680 beoordelingen
Beoordeeld op 21 september 2018

Aangenaam hotel, met veel Engelstaligen, maar geen last ervan. Vriendelijk personeel en nette gerenoveerde kamer maar er ontbrak wel wat decoratie aan muren.
Enkele minpunten: kamer 663 had last van motoren waarschijnlijk afkomstig van de keuken.In de eetzaal en terras soms wat lawaaierig bij op en afdienen, en bestekken en borden die vallen . Aan het zwembad kan het sanitair en de omgeving wel wat netter zijn.Eten is grootkeuken met variatie en zeker genoeg. De avondanimatie was soms amateuristisch. Ik geef dit hotel een nipte 4 sterren, maar was toch tevreden.

Kamertip: kamer 663 had zeezicht maar last van motoren vanaf 6 uur in de morgen tot 23 uur.
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Service
Bedank roesel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manolis S, General Manager van Louis Corcyra Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

On behalf of the Louis Corcyra Beach hotel, we would like to thank you for choosing to spend your recent holidays at our hotel and for taking the time to share your feedback here on TripAdvisor.

It is nice to know that you've enjoyed your stay and in particular our gastronomy, our modern rooms and last but not least the friendliness of our great staff.
Regarding the noise in your room, we only wish you had informed us while being here as we would have been happy to find a solution to please you. Your rest comments and observations are also very welcome and appreciated by all of us.

We truly hope to have the pleasure of welcoming you back in the nearest future for an even better holiday experience. Until then, all the best from all of us.

Kind regards,
Manolis-General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2018 via mobiele applicatie

We hebben dertien dagen in dit hotel doorgebracht in een familiekamer met zeezicht. Kamer was zeer ruim en schoon. Het personeel is zeer vriendelijk, het eten was goed en voldoende. Zodra er iets bijna op was werd er een nieuwe bak neer gezet. Het uitzicht op de baai is fantastisch. Er zijn twee zwembaden. Het Lagoon zwembad is wel wat druk (veel bedjes dicht op elkaar) dus wij lagen liever op het grasveld bij het hoofdzwembad. Animatie is voldoende aanwezig maar niet opdringerig. ‘S-avonds heb je altijd twee verschillende entertainment-opties, 1 bij de hoofdbar en 1 in het theater waar ook de mini-disco is. Mini disco is elke avond een half uurtje, onze dochter ging er graag heen. Mini-club is aanwezig, zowel van het hotel als vanuit TUI. Wij hebben gebruik gemaakt van die van TUI. Larissa sprak Nederlands, Leon, Paige en Emily spraken Engels maar waren allemaal even leuk met onze dochter. Mede dankzij hen, heeft onze dochter en dus ook wij een topvakantie gehad. Ze organiseerden drie maal per week een avond (incl. eten) voor EUR 10,00 gedurende twee uur zodat ook wij een avondje samen ‘uit eten’ konden. Top geregeld!
Als we al een minpuntje hebben, dan zou dat het glas- en bordgerinkel van het restaurant ‘s-morgens om 7:00 zijn. Dit kwam omdat onze kamer vlakbij het restaurant was, maar toch. Tevens is de badkamer wel aan een opknapbeurt toe, maar dit was niet heel storend. Al met al raden wij dit hotel zeker aan.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank sandrasM7467OL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manolis S, General Manager van Louis Corcyra Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

On behalf of the Louis Corcyra Beach hotel, we would like to thank you for choosing to spend your holiday with us and for taking the time to share a few thoughts on TripAdvisor.

It is so delightful to know that you have enjoyed many aspects of your stay including our spacious and clean rooms, our friendly staff, our tasty and varied culinary options and our spectacular views.
Thank you also for acknowledging the efforts of our animation team and especially our colleagues in the kids club whose work is indeed remarkable.
Your rest comments and suggestions are also welcome and appreciated by all staff and management.

We sincerely hope that you will choose to holiday again at the Louis Corcyra Beach next time you travel to Corfu.

Kind regards,
Manolis-General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2018 via mobiele applicatie

In het hotel is alles prima geregeld, je komt aan niks te kort.
Het personeel is ook heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Een van de medewerkers, Georgos en tevens eigenaar van de wild rose (cocktail bar, pal naast het hotel) is een van de leukste mensen op het park.
Verder zijn de zwembaden heerlijk, het eten gevarieerd.
Een van de weinige minpunten was voor ons de omgeving. Gouvia zelf is weinig te beleven, de lokale bevolking geeft zelf ook aan dat het veel minder is de laatste jaren.
Al om al, wil je een relax vakantie waar je nergens tekort wilt komen? Dan is dit hotel een hotel voor jou!!!

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jeroeneijkelhof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manolis S, General Manager van Louis Corcyra Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

On behalf of the Louis Corcyra Beach hotel, we would like to thank you dearly for holiday here and for taking the time to share a few thoughts online.

We are thrilled to be informed that you have thoroughly enjoyed every aspect of your stay. It is certainly very pleasing to receive compliments like yours and we shall make sure to copy your kind words to all of our colleagues and especially to George whose charming personality made your stay an even better one.

We sincerely hope that we will soon have the pleasure in meeting you again so we can provide you with another great stay.

Kind regards,
Manolis-General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2018

-prachtige ligging: ter plekke aan de baai (ik kon blijven kijken vanaf het terras, maar ook aan strand waar het 's avonds heerlijk rustig was). Maar ook voor een korte avondwandeling buiten het hotel en voor de korte bustrip naar Kerkyra (zowel toeristisch, maar ook mooie moderne winkels en hippe bars).
- eten: vonden wij zeer goed voor zo een groot hotel. Uitgebreid, thematisch, lekker. Je weet vrij snel wanneer het heel druk is, zodat je dan een half uurtje vroeger of later kan inplannen. Ook aanschuiven om buiten te eten, uitgezonderd 's middags. We genoten er wel van het prachtige uitzicht. Eens lunchen aan het zwembad was ook fijn en de Japanner was ongelooflijk lekker!
- familiekamer in bungalow: zonder zeezicht maar heel rustig, we zaten er graag. Afwerking kan net iets beter, zeker de badkamer, maar niet storend. Ook mieren in de kamer, maar was snel opgelost. Airco werkte voldoende. Elke dag nieuwe fles water.
- animatie: externe was goed, animatieteam minder, maar is voor ons niet noodzakelijk op vakantie. We gingen graag een al dan niet alcoholvrije cocktail drinken in de bar met de chips die er ook ter beschikking was.
-andere: elke dag Belgische krant in het winkeltje vonden we fijn.
We kiezen jaarlijks een andere vestemming, maar dit is een van de weinige hotels waar ik zou terug keren.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank CVK_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manolis S, Γενικός Διευθυντής van Louis Corcyra Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

It is an absolute delight to receive such a great feedback highlighting your recent holiday experience at the Louis Corcyra Beach Hotel.

Your words mean the world to us as they truly reward our continuous efforts in offering our esteemed guests the best possible holiday time. We are indeed thrilled to know that you liked the high quality of our culinary choices and our beautiful location overlooking the bay.

The fact that even though you don't choose to spend your holiday at the same place more than once, for us you will make an exception, fills us with joy and pride. We all anticipate your next visit; until then wishing you the very best.

Yours faithfully,
Manolis-General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2018 via mobiele applicatie

Het resort ziet er ontzettend verzorgd uit: overal groen en leuke paadjes. Ik verwachte een hotelkamer, maar kwam toen in een kamer terecht buiten het hoofdgebouw. Toen ik de stijlvolle kamer binnenkwam en het uitzicht vanaf balkon en bed zag: op het water, was ik tevreden. Dit mogen ze wat mij betreft wel beter aangeven vooraf. Tijdens het inchecken werd geen uitleg gegeven over het park of het restaurant: hier moest ik later allemaal zelf naar vragen. Iedere dag schone handdoeken, drinkwater en opgemaakt bed. De schoonmaakster hield zelfs rekening met de momenten dat wij er niet waren. Het personeel in het restaurant is heel aardig, maar bij de balie ben je wel echt een nummertje, wat ik ook wel snap met al die drukte. Bij het zwembad is het redelijk druk, ik las eerder hier dat er geen handdoekleggers waren: dit was bij ons wel. Gouvia ligt redelijk centraal als je het eiland wil bezichtigingen, ben je overal met +/- een half uur. Een auto huren is een echte aanrader deze kan je makkelijk parkeren bij hotel. Ondanks dat wij geen kinderen hebben, hebben we ook echt geen last gehad van andere kinderen: er is ruimschoots gedacht aan voorzieningen voor hen.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank karinhulst2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manolis S, Γενικός Διευθυντής van Louis Corcyra Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing the Louis Corcyra Beach Hotel and for taking the time to submit this kind review on Tripadvisor.

We were overjoyed to learn that you were elated with the hotel’s superior cleanliness levels, our beautiful location, our spacious and modern rooms as well as for complimenting the courteous and friendly service received from our team. Customer service, cleanliness and comfort are all paramount to our values and we are absolutely thrilled to see that your expectations were fully met.

We are truly grateful for your recommendation and hope to see you at our hotel again soon.

Yours faithfully,
Manolis-General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken