Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker frans. Vriendelijke bediening”
Beoordeling van Au feu de Bois

Au feu de Bois
Geclassificeerd als nr. 42 van 278 Restaurants in Sete
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 14 US$ - 26 US$
Keukens: Grill
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker frans restaurant. Vriendelijke bediening en eten met zorg klaargemaakt zowel voorgerecht als hoofdgerecht verzorgd en lekker.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank LaurensH_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (714)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 714 beoordelingen

14 november 2018 beoordeeld

Zeer verzorgde keuken met zowel vlees als vis. ook de apero was super. zelf aten we er iedere avond. De zaak heeft ook een zaaltje aan de andere kant van de straat . Daar verliep de bediening ook vlot.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bnbcastellane
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Typisch basic franse keuken, als voorgerecht camembert chauffeur genomen, lekker en als hoofdgerecht Magret de canard.. basic met wat frietjes, zeker niet slecht maar had beter verwacht...

Datum van bezoek: november 2016
Bedank waarschotenaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2014 beoordeeld

Deze zaak loopt als een trein. Vooral tijdens de lunch kan het behoorlijk druk zijn. Dat komt uiteraard door de kwaliteit van het eten. Er is een goede verhouding tussen vis- en vleesgerechten.
De dagschotel is meestal zeer smaakvol en dan praten we over een prijs van 12 tot 14 €
De bediening is vlot en vriendelijk.
Kortom, een adres waar je meerdere malen terugkomt.

Datum van bezoek: juli 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Jacques F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2014 beoordeeld

Hier kan je (zoals de titel van het restaurant al verklapt) op houtskool gegrilde zaken eten. Wij aten een gegrilde biefstuk en een gegrilde zalm. Dit was enorm lekker klaargemaakt (bij ons kostte dit elk 13 euro). Ook de cuison was zoals het hoorde. De bediening was zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.
Het enige minpunt wat ik kan bedenken is dat het restaurant pas om 19 uur opengaat 's avonds. (op zondag en maandagmiddag gesloten). Als je in Sète bent, moet je hier zeker gaan eten.

Datum van bezoek: juli 2014
Bedank koenvancalsteren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Au feu de Bois bekeken, bekeken ook

 

In Au feu de Bois geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding