Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (96)
Beoordelingen filteren
96 resultaten
Waardering van reizigers
24
37
22
8
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
24
37
22
8
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 96 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juni 2018 via mobiele applicatie

Ondanks het rookverbod hing er een doordringende rookgeur in de kamer. Slechte kwaliteit van bedden en s ochtends en s avonds veel lawaai. Badkamer is proper, kamergrootte ok maar aan de kleine kant.Hygiene is ok Poetspersoneel zeer vriendelijk, overig personeel matig. Zeer onpersoonlijk B&B hotel.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank marOesds
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 november 2017 via mobiele applicatie

Verbleef hier 1 nacht om aachen te bezoeken. Goed bereikbaar en 9 minuten van aachen vandaan met de auto. Hotelkamer was schoon en netjes. Wij hadden een familiekamer. Beneden een 2 persoonsbed en met een trapje naar boven nog twee 1 persoonsbedden. Prima prijs voor wat je krijgt.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Danny_Sonja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 13 juli 2017

Dit onlangs gerenoveerde hotel vlakbij de snelweg is de perfecte plek voor een verblijf rond Aken. De kamers zijn uitgerust met een goed bed, een moderne badkamer en airconditioning. Het internet is zeer snel en betrouwbaar zonder extra, verborgen kosten. Personeel is vriendelijk en het ontbijt is ok voor de prijs die u betaalt (8,50) maar verwacht geen uitgebreid buffet. Familiekamers zijn ook beschikbaar in dit hotel.
Ik ben hier door de jaren heen vele malen geweest en had hier altijd een goede tijd.
Er is een KFC en MacD direct naast het hotel dus bestaat er geen noodzaak om naar de stad te gaan wanneer u laat aankomt.
Erg handig dit hotel!

Bedank blackbird71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 17 juni 2016

Prima overnachtingshotel als je op doorreis bent , maar ook dichtbij de stad Aachen. Ligt vlakbij snelweg , maar geen lawaai gehoord . Goede kamers en fijn bed. Ruime parkeergelegenheden ook voor grotere voertuigen in de omgeving . MacDonalds ernaast,

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank zwollenaar750
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2015

Het B&B hotel ligt aan de rand van de stad tegen een industriegebied aan. Naast het hotel is er een Mc Donalds en een KFC. Allebei tot laat in de avond open. De kamers van het hotel waren simpel maar schoon. Het ontbijt eenvoudig. Goed voor 1 nacht voor als je op doorreis bent. Het hotel ligt ook niet zover van de snelweg, binnen 3 minuten ben je op de snelweg. Het hotel was redelijk geprijsd, ik heb €70,- voor 2 personen en 1 overnachting betaald, inclusief ontbijt.
Bij de receptie staat 1 automaat met frisdranken en bier en 1 automaat met snoepgoed. Je kan er alleen muntgeld ingooien.

Kamertip: Je moet wel in het bezit zijn van een auto want er is geen openbaar vervoer in de buurt.
Datum van verblijf: februari 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Ronald d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken