Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeker een aanrader”
Beoordeling van Zinc Restaurant & Bar

Zinc Restaurant & Bar
Geclassificeerd als nr. 2 van 65 Restaurants in Argassi
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 19
Gegevens restaurant
2 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede service en leuke sfeer. Vlees was lekker en mals, gyros echt goede stukken vlees ipv droge reepjes. Grote porties (zoals overal) met lekkere salade en pita

Datum van bezoek: juli 2022
Bedank demi2110
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (519)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

26 - 30 van 519 beoordelingen

23 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben verschillende restaurants geprobeerd maar Zinc is in alles het beste. Het eten gemaakt door "mama" is geweldig. De bediening is super goed, ze proberen je het echt naar de zin te maken, dringen je niks op maar als je wat vraagt vertellen ze graag meer over een gerecht op de kaart. Verder is het leuk dat ze zich verstaanbaar willen maken in het Nederlands. Voor ons is Zinc de nummer 1 van Argassi

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank jaap v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie lokatie één net terras fijne sfeer met gezellige rustige muziek. Personeel erg vriendelijk. Tijdens ons verblijf 3x gegeten. Eten was prima en maaltijden worden netjes opgemaakt en geserveerd. Al met al een prima restaurant om lekker te eten tijdens je verblijf in Argassi.

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank 929jano
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
18 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Met zeer hoge verwachtingen gereserveerd en gegeten bij Zinc. In mijn ogen zijn de beschreven beoordelingen over de Top! Niet heel goed, maar ook zeker niet slecht. Porties zijn voldoende, bediening is oké, prijs/kwaliteit verhouding een 7. Niet een bijzonder restaurant......

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank Brandweermanb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
7 juni 2022 beoordeeld

Niet gereserveerd ( wel aan te raden ) maar toch een plekje kunnen krijgen.
Wat is het eten hier héérlijk...echt fantastisch.
Begrijp waarom ze zoveel goede revieuws krijgen...
Zeer vriendelijk personeel en eigenaar.
Wij komen weer

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank mirandap708
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Zinc Restaurant & Bar bekeken, bekeken ook

 

In Zinc Restaurant & Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.